Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα, ήταν οι τρεις φιναλίστ, που διεκδικούσαν τον τίτλο του GNTM 4!

Με την κατάταξη να δίνει προβάδισμα στην Κυβέλη πριν την έναρξη του τελικού της Δευτέρας (20/12), όλοι ήταν γεμάτοι πείσμα να κατακτήσουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούσαν από τους κριτές και από το τηλεοπτικό κοινό, που πλέον μπορούσε να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού με την ψήφο του.

Το τελευταίο ξύπνημα στο σπίτι είχε σπόντες, καρφιά και συγκίνηση.

Η κορυφή του GNTM 4 ήταν η μόνη σκέψη, που κυριαρχούσε στο μυαλό των τριών φιναλίστ, καθώς αποχαιρετούσαν για πάντα το σπίτι, που τους φιλοξένησε τους τελευταίους μήνες.

Το έπος του φετινού λαμπερού τελικού συνεχίστηκε με τους Κυβέλη, Κωνσταντίνο και Όλγα να οδηγούνται στην 3η διαγωνιστική δοκιμασία, που δεν ήταν άλλη από τη μεγάλη πασαρέλα. Εκεί μπροστά στους κριτές «αρπάχτηκαν» ο Κωνσταντίνος και η Κυβέλη. «Με είπε ιερόδουλη» ήταν η προσβολή που άκουσε από τον συμπαίκτη της και που έκανε την Κυβέλη να αμφισβητήσει ενώπιον της κριτικής επιτροπής το… φιλικό κλίμα στο σπίτι.

Ήδη από την ανακοίνωση της τρίτης δοκιμασίας, ο ανταγωνισμός και η ένταση εναλλάσσονταν με τον ενθουσιασμό και προμήνυαν μια μοντελική μάχη με μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά, τα περάσματα, που θα έκαναν οι φιναλίστ ήταν τρία, με διαφορετικά outfits “sur mesure”, αλλά και υψηλής ραπτικής και με τους 17 υποψηφίους, που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό, να συμπληρώνουν το catwalk.

Πειράγματα και γέλια λίγο πριν την πρώτη δοκιμασία της Δευτέρας (20/12), με τους παλιούς παίκτες να προβλέπουν τον νικητή.

Σημαντική ήταν η συμβολή της Βίκυς Κουλιανού, η οποία επέστρεψε στο show, μετά από παρότρυνση του Γιώργου Καράβα, προκειμένου να στηρίξει και να εμψυχώσει τα παιδιά.

Την ίδια ώρα που οι παίκτες κονταροχτυπιούνται για τον τίτλο και το twitter κερνάει φαρμάκι.

Μουσική, φώτα, συγκίνηση και δυνατές επιδόσεις, συνέθεσαν το παζλ αυτής της απόλυτα fashion δοκιμασίας, που βαθμολογήθηκε στο τέλος της από τους τέσσερις κριτές Άγγελο Μπράτη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλό.

Σάρωσε τα 10αρια η Κυβέλη και ο Κωνσταντίνος απογοητεύτηκε. Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά και την τρίτη δοκιμασία. Ο τελευταίος όχι μόνο απογοητεύτηκε, αλλά απείλησε και με οικειοθελή αποχώρηση στο τέλος της προτελευταίας δοκιμασίας του τελικού του GNTM 4.

Μετά από αυτή την εντυπωσιακή εμπειρία, η επόμενη μέρα ήρθε για να ολοκληρώσει την τετράδα των δοκιμασιών με το τελευταίο challenge. Ένα διαφημιστικό σποτ για premium ποτό κάλεσε τους φιναλίστ να συμμετέχουν σε ένα πολύωρο γύρισμα με πολλά cut, διαφορετικά outfits και σκηνικά, σε μια εντυπωσιακή σύγχρονη βίλα. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκαν δίπλα στους τρεις φιναλίστ για να τους καθοδηγούν, καθώς σε μια τόσο απαιτητική μέρα η ενέργεια και οι αποδόσεις έπρεπε να παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα. Οι φιναλίστ θα κρίνονταν σε στοιχεία που είχαν να κάνουν με την κίνηση αλλά και με την υποκριτική, ενώ η έκφραση αλλά και το περπάτημα έπρεπε να ανταποκρίνονται στην πολυτελή φύση του προϊόντος, που διαφήμιζαν.

Όλα αυτά κατέληξαν στο μεγάλο πλατό ετυμηγορίας, σε live μετάδοση!

Τα όνειρα, οι προσπάθειες και η εξέλιξη των τριών υποψηφίων του τίτλου, ήταν όσα τους οδήγησαν μπροστά στους Άγγελο Μπράτη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό, που ανέλαβαν την αξιολόγηση της 4ης και τελευταίας δοκιμασίας. Μαζί τους φυσικά ήταν και ο Γιώργος Καράβας να συντονίζει τη βραδιά, όπως επίσης και όλοι οι πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν. Με την ψηφοφορία του κοινού να ολοκληρώνει τη βαθμολογία, για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του GNTM 4!

Και ενώ ο νικητής του τέταρτου κύκλου δεν είχε ανακοινωθεί, «έτρεχε» ήδη το trailer για τον επόμενο κύκλο του διαγωνισμού μόδας.

Η βαθμολογία για το διαφημιστικό της Όλγας ήταν τρία 10άρια από τους Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό και ένα 9άρι από τον Άγγελο Μπράτη.

Η βαθμολογία για το διαφημιστικό του Κωνσταντίνου ήταν τρία 10άρια από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη και ένα 9άρι από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η βαθμολογίαγια το διαφημιστικό της Κυβέλης ήταν δύο 10άρια από τον Δημήτρη Σκουλό και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και δύο 9άρια από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη.

Η βαθμολογία των κριτών ύστερα και από τις τέσσερις δοκιμασίες για τον τίτλο του Greece’s Next Top Model ήταν η εξής: Όλγα 144, Κωνσταντίνος 146, Κυβέλη 151.

Ο Κωνσταντίνος με συνολική βαθμολογία ύστερα και από εκείνη του κοινού 150 βαθμούς κατετάγη στην τρίτη θέση.

Η Όλγα με συνολική βαθμολογία ύστερα και από εκείνη του κοινού 162 βαθμούς κατετάγη δεύτερη.

Η Κυβέλη με συνολική βαθμολογία ύστερα και από εκείνη του κοινού 169 βαθμούς αναδείχτηκε νικήτρια του διαγωνισμού και το απόλυτο Greece’s Next Top Model.

Το απόλυτο Greece’s Next Top Model, εκτός από τον σπουδαίο τίτλο κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels! Και φυσικά, συνεχίζεται η συνεργασία του GNTM με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London, που προσφέρει ένα συμβόλαιο για τον νικητή ή τη νικήτρια του GNTM 4!