Ο Κωνσταντίνος, η Κυβέλη και η Όλγα βρίσκονται στην τελευταία διαδρομή ενός μεγάλου ταξιδιού. Τα τρία μοντέλα ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό του GNTM 4.

Την τελευταία μέρα στο σπίτι του GNTM, οι τρεις φιναλίστ ξύπνησαν με αρκετά καλή διάθεση αφού ήταν το τελευταίο τους ξύπνημα στο διαγωνισμό.

«Σουρεάλ» χαρακτήρισε ο Κωνσταντίνος το ξύπνημα στο σπίτι αλλά κυρίως το πακετάρισμα των πραγμάτων του αφού όπως είπε είναι σα να πακετάρει και τις μνήμες από το σπίτι και τους συμπαίκτες του.

«Θα μου λείψουν όλα, μέχρι και οι τσακωμοί μας. Δεν θα μου λείψει σίγουρα η Κυβέλη. Την έχω φάει πολύ στη μάπα, φτάνει» τόνισε η Όλγα Ντάλλα στην κάμερα της παραγωγής.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου από την πλευρά της, ανέφερε πως δεν νιώθει καλά καθώς αν και είναι οι τελευταίες τους ώρες στο σπίτι, οι συμπαίκτες της συνεχίζουν να την έχουν σε απόσταση, γεγονός, που την στεναχωρεί καθώς το ταξίδι αυτό φτάνει στο τέλος του και θα προτιμούσε, αν όχι να τα έχουν βρει, τουλάχιστον να μην είναι τσακωμένοι.

Αφού έλαβαν για τελευταία φορά γράμμα από την παραγωγή, οι τρεις φιναλίστ, πήραν τις βαλίτσες τους αποχαιρέτησαν τη βίλα και έφυγαν για να πάνε να συναντήσουν τους κριτές του GNTM 4.