Οι τρεις φιναλίστ, Κυβέλη, Όλγα και Κωνσταντίνος εμφανίστηκαν μπροστά στους κριτές του GNTM 4 για να ενημερωθούν για την υπόλοιπη διαδικασία του τελικού ο οποίος θα αναδείξει το μεγάλο νικητή. Ωστόσο, οι κριτές παρακολούθησαν κάτι που σίγουρα δεν περίμεναν να παρακολουθήσουν τη μέρα του μεγάλου τελικού.

Συγκεκριμένα, είδαν τον Κωνσταντίνο Τσαγκάρη και την Κυβέλη Χατζηευστρατίου να «αρπάζονται». Η Κυβέλη κατηγόρησε τον Κωνσταντίνο πως την έβρισε και εκείνη πως τον άκουσα καθώς έτυχε να περνάει εκείνη την ώρα έξω από το δωμάτιο.

Λίγη ώρα μετά, η Κυβέλη, κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του GNTM 4 ανέφερε πως άκουσε τον Κωνσταντίνο να την αποκαλεί «ιερόδουλη».

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος, υπερασπιζόμενος το εαυτό το, είπε πως δεν θυμάται να έχει βρίσει ή να έχει πει κάτι άσχημο για την συμπαίκτρια του.

Η Όλγα Ντάλλα παρακολουθούσε όσα γίνονταν και δεν πήρε μέρος στη διαμάχη των δυο άλλων φιναλίστ.

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει η Ζενεβιέβ Μαζαρί και να επαναφέρει τους φιναλίστ στην τάξη υπενθυμίζοντας τους πως έχουν φτάσει στον τελικό και τους ενημέρωσε για την παρουσία της Βίκυς Κουλιανού.