Πέρασαν 16 εβδομάδες από τη μέρα που ο Big Brother 2 άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και υποδέχτηκε τους πρώτους φιλοξενούμενους της σεζόν. 22 προσωπικότητες κατάφεραν να πάρουν το κλειδί της εισόδου τέσσερις όμως είναι εκείνοι που κατάφεραν να παραμείνουν και να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Για πρώτη φορά οι τέσσερις συγκάτοικοι με τη μεγαλύτερη δυναμική που έφτασαν ως τον τελικό, είναι δύο ζευγάρια που δημιουργήθηκαν μέσα στο σπίτι. Δύο έρωτες που άνθισαν κατά τη διάρκεια της παραμονής στο σπίτι του BIG BROTHER. Άνθρωποι που βρήκαν τη στήριξη, την κατανόηση και την αποδοχή στο πρόσωπο ενός συγκατοίκου τους και έδειξαν να αφήνουν στην άκρη τον ανταγωνισμό του επάθλου. Η Ανχελίτα, ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Νίκος Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή ήταν οι τέσσερις φιναλίστ στον τελικό της Παρασκευής (17/12). Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς;

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε στο Big Brother Live της Παρασκευής (17/12) με τον παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κακκαβά. Οι παρουσιαστές, μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχτηκαν στο πλατό παλιούς συγκατοίκους που άφησαν το στίγμα τους και αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Ο τελικός ξεκίνησε μάλιστα δυνατά, καθώς η παρουσιάστρια Νάταλι Κακκαβά ήταν… φωτιά στα κόκκινα.

Μετά την εντυπωσιακή έναρξη, οι φιναλίστ, ο ένας μετά τον άλλον έμπαιναν στο δωμάτιο επικοινωνίας και συζητούσαν με τους καλεσμένους και τους παρουσιαστές. Η Ανχελίτα κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον της σχέσης της με τον Παναγιώτη εκτός σπιτιού.

Θεματικά και πολυσυλλεκτικά videos με τις καλύτερες στιγμές των συγκατοίκων μας έκαναν να θυμηθούμε όλα όσα αυτούς τους μήνες μας έκαναν να γελάσουμε και να συγκινηθούμε ενώ ο Big Brother είχε ετοιμάσει τις δικές του εκπλήξεις για τους συγκατοίκους αλλά και για το τηλεοπτικό κοινό.

Η αγωνία κορυφώθηκε για τα δύο ζευγάρια, που δημιουργήθηκαν στο σπίτι και την στιγμή της ανακοίνωσης όλοι περίμενα να ακούσουν την ετυμηγορία του κοινού με κομμένη την ανάσα. Όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο μεγάλος νικητής του Big Brother 2 είναι ο Νίκος Τακλής.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Ανχελίτα, στην τρίτη ο Παναγιώτης Πέτσας και στην δεύτερη η Ευδοκία Τσαγκλή.

Φιγουράριζε σχεδόν από την αρχή ως ένα από τα φαβορί του Big Brother 2. Μαζί με την Ευδοκία, τον τελευταίο καιρό είχαν ανέβει ψηλά στις προσδοκίες.

Παρότι στα social υπήρχε κύμα συμπαράστασης στην Ευδοκία, ο Νίκος ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Χαμηλών τόνων, προσπάθησε να αποφύγει το έντονο φλερτ της, τελικά στα τελευταία επεισόδια ενέδωσε ως έναν βαθμό.

Ακριβώς αντίθετος από την περσινή νικήτρια, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Νίκος προσπάθησε να μη δίνει λαβές μέσα στο σπίτι.

Στο Twitter η νίκη του κρίθηκε δίκαιη αν και οι χρήστες θεωρούν ότι η Ευδοκία του έχτισε το προφίλ.