Η Ανχελίτα είναι μια από τις παίκτριες του Big Brother που κατάφερε να φτάσει μέχρι το μεγάλο τελικό του reality του ΣΚΑΪ. Μετά την εντυπωσιακή έναρξη, οι φιναλίστ, ο ένας μετά τον άλλον έμπαιναν στο δωμάτιο επικοινωνίας και συζητούσαν με τους καλεσμένους και τους παρουσιαστές, Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κακκαβά που βρισκόντουσαν ζωντανά στο πλατό.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν και η πρώην παίκτρια, η Σήλια, η οποία ρώτησε την Ανχελίτα, που βρισκόταν στο δωμάτιο επικοινωνίας, πώς σκέφτεται την σχέση της με τον αγαπημένο της Παναγιώτη, εκτός του Big Brother.

Ανχελίτα και Παναγιώτης γνωρίστηκαν στο σπίτι του Big Brother και ήρθαν πολύ κοντά ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν ζευγάρι.

 «Είναι πολύ απρόβλεπτη η ζωή, θα προσπαθήσω να την κάνω πολύ λιγότερο απρόβλεπτη παρ’ όλ’ αυτά. Είμαι σίγουρη πως εφόσον καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα εμπόδια εδώ μέσα, όλες αυτές τις αντίξοες συνθήκες. Εφόσον ανταπεξήλθαμε σε όλα αυτά. Θεωρώ πως έξω θα είναι πολύ πιο εύκολο» απάντησε η Ανχελίτα.