Σε ακόμη μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, στέλνοντας μήνυμα-ευχή για τους γονείς του που νοσηλεύονται με κορονοϊό και περνούν δύσκολες στιγμές.

Ανεβάζοντας φωτογραφία με τον μικρό του γιο και το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο Γιάννης Καλλιάνος έγραψε: «Τις τελευταίες πινελιές του φετινού μας Χριστουγεννιάτικου δέντρου τις βάλαμε μαζί με το γιο μου. Μου υποσχέθηκε ότι, πρώτα ο Θεός, του χρόνου, θα μου δίνει αυτός τις μπάλες για να το στολίσουμε».

«Φτιάξαμε ένα υπέροχο δέντρο φέτος, γεμάτο φωτάκια, λουλούδια και πολύχρωμες μπάλες. Βάλαμε τα δυνατά μας μαζί με τη γυναίκα μου, ώστε όταν με το καλό επιστρέψουν οι γονείς μου από το νοσοκομείο, να το δουν και να νιώσουν λιγάκι τις γιορτές.

Και του χρόνου, με υγεία πάνω απ’ όλα, αυτό είναι το σημαντικότερο. Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις χιλιάδες μηνυμάτων συμπαράστασης σε ότι αφορά στην περιπέτεια που περνούν οι γονείς μου. Δεν έχω λόγια, μου δίνετε δύναμη…», συμπλήρωσε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Τις τελευταίες πινελιές του φετινού μας Χριστουγεννιάτικου δέντρου τις βάλαμε μαζί με το γιο μου. Μου υποσχέθηκε ότι,…

Posted by Γιάννης ΚαλλιάνοςΑ on Wednesday, November 24, 2021

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.