Πολύ καλά νιώθει η Λάουρα Νάργες με την απόφαση της να αποχωρήσει από το «Voice» μια ανάσα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τα knockouts του μουσικού διαγωνισμού. Τη θέση της Λάουρας Νάργες ανακοινώθηκε πως πήρε το πρώην κορίτσι του «Τροχού της Τύχης», Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Η Λάουρα Νάργες, το πρωί της Παρασκευής, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Happy Day» και αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το «Voice».  

«Αυτό που είδα, κατάλαβα και ένιωσα είναι ότι τελικά βλέπουμε και θέλουμε διαφορετικά πράγματα. 100% νιώθω τελικά πως έχει κάνει το Voice τον κύκλο του. Ενδεχομένως δεν έχω καταλήξει αν έπρεπε να είχε κλείσει ο κύκλος του Voice και δυο χρόνια πριν όταν μου συνέβη αυτό που μου συνέβη, με τον τρόπο που μου συνέβη το οποίο ήταν κάτι απότομο και έντονο. Ίσως να έπρεπε να έχει κλείσει από τότε» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Το οικονομικό κομμάτι ο λόγος που αποχώρησε από το Voice

Το γεγονός πως ζήτησε περισσότερα χρήματα φέτος η Λάουρα Νάργες υπογράμμισε η Λάουρα Νάργες στην συνέχεια της συνέντευξής της. «Ζήτησα περισσότερα χρήματα φέτος, ναι και ένας λόγος που αποχώρησα ήταν το οικονομικό κομμάτι. Δεν συγκρίνεται το backstage του Voice με οποιοδήποτε άλλο backstage που γνωρίζουμε. Είναι ένας υποστηρικτικός ρόλος, πάρα πολύ συγκεκριμένος και πάρα πολύ περιορισμένος. Δεν αποχώρησα όμως για να μπω κάπου αλλού. Το ρίσκαρα» ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Η προσωπική της ζωή

Η Λάουρα Νάργες, το τελευταίο διάστημα διατηρεί σχέση με τον Χρήστο Σαντικάι. «Μέσα σε κοινή παρέα γνωριστήκαμε με τον Χρήστο Σαντικάι πάρα πολύ καλά σε φιλικό πλαίσιο. Κάποια στιγμή άρχισα να νιώθω κάτι. Αναγνωρίζουμε ότι και οι δύο έχουμε κάτι πάρα πολύ ξεχωριστό το οποίο για πρώτη φορά συμβαίνει στη ζωή μας. Νομίζω πως σε αυτό έχει να κάνει και η ηλικία και η εμπειρία που έχουμε. Είμαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο πια κανονικότατα» είπε η νεαρή παρουσιάστρια.