«Ο Νικηφόρος θυμίζει τραγικό ήρωα. Του συμβαίνουν πολλά, έχει να περάσει πολλά ακόμα, δεν τα μαθαίνει, δεν τα ξέρει, δεν μπορεί να τα φανταστεί, να τα επεξεργαστεί» λέει ο Γιώργος Αμούτζας, ο Νικηφόρος της σειράς του Alpha «Σασμός», μιας σειράς που από την πρώτη μέρα προβολής της αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής «Mak Attack» με τον Μάκη Πουνέντη στον Λάμψη 92.3, μίλησε για όλους και για όλα στην σειρά.

 «Είμαι τυχερός που μου παρουσιάστηκε αυτή η συγκυρία. Αυτό που συμβαίνει με τον Σασμό δεν το περίμενα!» υπογράμμισε ο ηθοποιός.

Ο Νικηφόρος είναι από τους χαρακτήρες που έχουν αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές και όπως είπε ο ηθοποιός το απολαμβάνει. «Είναι 18χρονος στη σειρά και θα μεγαλώσει, θα υπάρχει εξέλιξη. Ο ρόλος διαρκεί έως το τέλος της σειράς» ανέφερε ο Γιώργος Αμουτζάς.

«Είναι αληθινή η σχέση του Μαθιού με τον Νικηφόρο»

Ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε στον Μάκη Πουνέντη και για την σχέση του Νικηφόρου με τον Μαθιό και την χαρακτήρισε αληθινή.

«Είναι αληθινή η σχέση του Μαθιού με τον Νικηφόρο. Ο Μαθιός τα αισθάνεται όλα αυτά που κάνει για τον Νικηφόρο. Τον στηρίζει, είναι δίπλα του. Στην κόντρα με τον  Αγη, στο θάνατο του πατέρα του πατέρα του… Η σχέση τους εξελίσσεται στο μέλλον… Έχουν να γίνουν ακόμη πολλά…. Δεν γνωρίζουμε ένα ο Μαθιός είναι ο πατέρας του Νικηφόρου, ούτε εμείς. Κάποια στιγμή, στο βιβλίο, ο Νικηφόρος θα φτάσει να κάνει την ερώτηση στο Μαθιό, αλλά δεν θα πάρει απάντηση…» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Η σχέση με τη Τζένη θα ευδοκιμήσει»

Για τη σχέση του με την Τζένη ο ηθοποιός τόνισε πως: «Είναι πολύ όμορφη ιστορία. Θα κάνει μια σπουδαία κίνηση η Τζένη για τον Νικηφόρο και θα του ανταποδώσει στο μέγιστο ό,τι έκανε εκείνος…. Η σχέση με τη Τζένη θα ευδοκιμήσει. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Είναι από τους πρώτους έρωτες, τους ρομαντικούς. Αγαπιούνται πολύ, έχουν μεγαλώσει μαζί, από μικρή ηλικία. Θα συναντήσουν προβλήματα και την πρόκληση της ζωής, όπου δεν είναι όλα τόσο ρόδινα. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Δεν θα είναι όλα τόσο τέλεια».