Έντονο και με πολλές συγκινήσεις ήταν το live του «Big Brother2» της Παρασκευής (08/10). H Ευδοκία Τσαγκλή, ο Νίκος Τακλής κι ο Στηβ Μιλάτος ήταν οι τρεις παίκτες – από τους πιο ισχυρούς στο σπίτι – προς αποχώρηση, ενώ το αγώνισμα του βέτο κέρδισε ο Νάσος, ο οποίος δεν θέλησε να «σώσει» κάποιον από τους τρεις και ν’ αλλάξει τους υποψήφιους.

Η εβδομάδα κύλησε όλη με εντάσεις, αφού η είσοδος των τριών νέων παικτών απορύθμισε τα πάντα, κάνοντας άνω κάτω το σπίτι. Η Βιολέτα δέχτηκε ποινή γιατί απέκρυψε από τον «Μεγάλο Αδελφό» ότι γνώριζε τον Στηβ Μιλάτο, ο Νάσος δημιούργησε αρνητική ατμόσφαιρα γύρω του, ενώ ποινή δόθηκε και στην Σαμάνθα Μίσοβιτς, επειδή προσπάθησε να κατευθύνει την ψηφοφορία.

Όλη αυτή η… εκρηκτική ατμόσφαιρα μεταφέρθηκε και στο πλατό την ώρα της ζωντανής μετάδοσης κι η συμβίωση δείχνει να γίνεται ολοένα και δυσκολότερη.

Το ταμπεραμέντο της Ευδοκίας και από την άλλη οι παρατηρήσεις του Νάσου έφεραν σε δύσκολη θέση και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος με τη σειρά του ενοχλήθηκε με την Ανχελίτα, η οποία αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση.

Το κλίμα φορτίστηκε συγκινησιακά με την εξομολόγηση της παίκτριας στη «Γραμμή Ζωής», η οποία μίλησε δημόσια για το βάρβαρο bullying που δέχτηκε στο σχολείο.

«Έχω υποστεί βάρβαρο bullying. Έλιωνα μέρα με τη μέρα. Με μισούσα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακολούθησε η στιγμή της ανακοίνωσης για τον παίκτη που έπρεπε να εγκαταλείψει το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Ο Στηβ Μιλάτος ήταν τελικώς εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησε από το Big Brother2. Στο άκουσμα, μάλιστα, της απόφασης ήταν ψύχραιμος και έστειλε μήνυμα στην οικογένειά του να τον περιμένει γιατί σύντομα θα βρισκόταν κοντά τους, με την Ανχελίτα να δίνει ραντεβού μαζί του έξω στον Νίκο Βέρτη.

Ακολούθησαν στιγμές αφωνίας για κάποιους παίκτες, οι καθιερωμένες αγκαλιές, η στενοχώρια των φίλων του, αλλά και το ξέσπασμα του Κωστή Στυλιανάκη προς την Ευδοκία, για τα γελάκια της με τον Νίκο. «Σταμάτα να γελάς, γιατί θα γίνει χαμός. Μη μου μιλείς, άφησέ με κλαίω και γελάς» της απευθύνθηκε ο Κρητικός παίκτης, ο οποίος ήταν καταρρακωμένος από το άκουσμα του ονόματος του παίκτη που θα αποχωρούσε.