Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η εκπομπή «Πάμε πακέτο» μας προσκαλούν και αυτή την Πέμπτη στις 23:00 στον Alpha να ζήσουμε μαζί δυνατές συγκινήσεις.

Σήμερα το βράδυ το άνοιγμα του πακέτου θα προσπαθήσει να εκπληρώσει την επιθυμία εννέα αδερφών, να συναντήσουν για πρώτη φορά την αδερφή τους. Δεν ξέρουν ούτε που ζει, αλλά ούτε καν αν ζει.

Σε ένα μικρό χωριό της Αχαΐας, τη δεκαετία του ΄40, η μητέρα της πολυμελούς οικογένειας χάνει τη ζωή της κατά τη διάρκεια της γέννας. Ο πατέρας απελπισμένος κα ανήμπορος να μεγαλώσει μόνος του τόσα παιδιά, με την παρότρυνση κάποιων συγγενών του, αποφασίζει να δώσει το νεογέννητο για υιοθεσία.

Αυτοί που μεσολάβησαν είπαν μόνο ότι την άφησαν έξω από την πόρτα ενός σπιτιού, στην Πάτρα, με ένα σημείωμα. Τα αδέρφια όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησαν ποτέ να ψάχνουν την αδερφή τους, αλλά παντού έβρισκαν στόματα κλειστά.

Απόψε ελπίζουν σε ένα θαύμα. Ποια θα είναι η εξέλιξη που θα τους ξαφνιάσει; Πώς το άνοιγμα του πακέτου θα αλλάξει τη ζωή της παραλήπτριας; Πώς θα αντιδράσει καθώς εδώ και 61 χρόνια κανείς δεν είχε το θάρρος να της αποκαλύψει την αλήθεια για την ύπαρξή της;
Η συνέχεια επί της οθόνης.