Ο Μιλτιάδης έχει ανοίξει πόλεμο με τον αδερφό του ενώ την ίδια ώρα, στον Συνεταιρισμό έχει κυριαρχήσει ο φόβος εξαιτίας των πράξεων του.

Το συγκεκριμένο… μέτωπο το οποίο έχει «ανοίξει» στις Άγριες Μέλισσες, στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές αφού οι εξελίξεις θα «τρέξουν».

Συγκεκριμένα, ο Μιλτιάδης αγνοώντας τους πάντες, προχωρά τα σχέδια του για την απάτη που έχει σκεφτεί να πράξει.

Τα υπόλοιπα μέλη του Συνεταιρισμού τρέμουν μήπως ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου ανακαλύψει την απάτη που έστησαν.

Ο Μιλτιάδης μετά τη σύγκρουση με τον Μελέτη, δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο καθώς τα όσα άκουσε για τις τελευταίες στιγμές του γιου του, του Γιάννου, τον έβγαλαν εκτός εαυτού. Βιολέτα και Λάμπρος ανησυχούν πως ο Δούκας αλλά και ο Μελέτης δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι και θα κάνουν τα πάντα για να τιμωρηθεί ο Μιλτιάδης.

Οι φόβοι τους θα επαληθευθούν αφοιύ ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί μπροστά στον εισαγγελέα για την πράξη του. Το διάστημα που ο Μιλιτάδης απουσιάζει, τα υπόλοιπα μέλη του Συνεταιρισμού πιέζουν αφόρητα την Ελένη να συνεχίσουν κανονικά την απάτη έναντι του Δούκα και εκείνη θα κάνει κάθε προσπάθει να τους αλλάξει τη γνώμη και να τους εξηγήσει πως είναι μεγάλο λάθος μια τέτοια κίνηση αφού οι κίνδυνοι είναι μεγαλύτεροι απ’ ότι νομίζουν.

Η στιγμή που η Ελένη και ο Λάμπρος φοβούνται, δεν θα αργήσει να φτάσει αφού ο Δούκας θα μάθει σε ποιον πουλήθηκαν τα καπνά και θα κάνει την ανατροπή προτείνοντας του συνεργασία.