Οι «Άγριες Μέλισσες» οδεύουν προς το φινάλε της δεύτερης σεζόν και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών έχει στραφεί στον τρόπο με τον οποίο οι συγγραφείς, Πέτρος Καλκόβαλης κα Μελίνα Τσαμπάνη, θα δώσουν απαντήσεις και θα αποκαλύψουν τα κρυμμένα μυστικά.

Ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου, Δούκας Σεβαστός, όπως φαίνεται, θα «βάψει» ξανά τα χέρια του με αίμα στο φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Λεωνίδας Κακούρης, το πρωί της Παρασκευής, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» απευθείας από το… Διαφάνι και αναφέρθηκε στην εξέλιξη του χαρακτήρα που υποδύεται στην σειρά αλλά και στο φινάλε που έρχεται.

Θα διαπράξει ξανά φόνο ο Δούκας στις Άγριες Μέλισσες; «Από τη στιγμή που έχει γίνει κάτι τέτοιο αρκετά νωρίς στη ζωή σου και επαναλαμβανόμενα, είναι ουσιαστικά η έσχατη λύση σου όταν βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο. Έτσι όπως είναι τώρα, γιατί δεν ξέρουμε πώς θα είναι μετά από αυτά που θα συμβούν τώρα και στο τέλος της σεζόν. Θα ήθελα κάποια στιγμή ο Δούκας να καταλάβει τα λάθη του. Μπαίνουμε σε μια περίοδο που πολλοί θα μπουν φυλακή, πολλοί θα βγουν από τη φυλακή», ανέφερε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Θα είναι βαμμένο με αίμα το φινάλε του δεύτερου κύκλου των «Άγριων Μελισσών»; «Θα βαφτεί με αίμα το φινάλε αυτού του κύκλου, και εγώ το πιστεύω, έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, αλλά δεν έχω διαβάσει τα τελευταία 5-6 επεισόδια που είναι και η λύση, γιατί περιμένω να έρθουν και τα τελευταία 2 και να τα διαβάσω όλα μαζί», ανέφερε ο Λεωνίδας Κακούρης και πρόσθεσε: «Έρχονται πολύ δύσκολες σκηνές, χρειάζεται τρομακτική ενέργεια, συγκέντρωση, παρουσία».