Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει γύρω από το όνομα του συνεργάτη της Ναταλίας Γερμανού, Κώστα Τσουρού και ο λόγος πως οι φήμες τον θέλουν να αποχωρεί από τον Alpha.

Ο δημοσιογράφος, φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από το Mega ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό του σταθμού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου» ο Κώστας Τσουρός όντως έχει δεχθεί πρόταση από το Mega καθώς το συμβόλαιο του με τον Alpha λήγει το καλοκαίρι οπότε είναι «ελεύθερος».

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις όμως ο Κώστας Τσουρός έχει θέσει έναν όρο και είναι κάτι το οποίο το έχει δηλώσει αρκετές φορές δημόσια.

Αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι δεν επιθυμεί να βρεθεί «απέναντι» από την καλή του φίλη και μέχρι στιγμής Ναταλία Γερμανού.

Οι συζητήσεις του Mega με τον Κώστα Τσουρό, αφορούν πρόταση κατά την οποία εκείνος θα είναι κεντρικός παρουσιαστής στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η πιθανότερη ώρα την οποία ενδέχεται να αναλάβει ο Κώστας Τσουρός είναι το 10:00 – 12:00 ενώ στο πλευρό του αναμένεται να υπάρχει και μια γυναίκα συμπαρουσιάστρια.

Η «έκκληση» της Ναταλίας Γερμανού

Οι φήμες για την αποχώρηση του Κώστα Τσουρού από τον Alpha όπως ήταν φυσικό έφτασαν και στα αυτιά της Ναταλίας Γερμανού και η ίδια θέλησε να μάθει τι συμβαίνει.

Γι’ αυτό το λόγο, το μεσημέρι της Κυριακής ρώτησε on air τον συνεργάτη της για την συγκεκριμένη αποχώρηση ενώ του είπε χιουμοριστικά πως: «αν φύγεις να δέσω μια πέτρα στο λαιμό μου» και τον «παρακάλεσε» να μη φύγει από το πλευρό της.

Ο Κώστας Τσουρός από την πλευρά του δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε την είδηση.