Για μια ακόμα φορά ο Τριαντάφυλλος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor. Στο αποψινό συμβούλιο του νησιού κονταροχτυπήθηκε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο αφού αυτοί οι δυο έλαβαν όλες τις ψήφους της ομάδας τους.

Τελικά ο Τριαντάφυλλος έλαβε 4 ψήφους έναντι 3 του Ασημακόπουλου αλλά όπως είπε στον Γιώργο Λιανό δεν ήταν κάτι που τον εξέπληξε καθώς περίμενε πως θα είναι και πάλι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Πριν το συμβούλιο του νησιού και την ψηφοφορία, ωστόσο, επικράτησε για ακόμα μια φορά μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και στον Ηλία Μπόγδανο. Αιτία το γεγονός ότι ο Ηλίας θεώρησε πως ο Τριαντάφυλλος είπε στον Σάκη Κατσούλη να χάσει στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας για να μπορέσει ο ίδιος να βάλει στον ντάκο τον Ηλία.

Η συζήτηση ανάμεσα στους δύο άναψε κι ο Τριαντάφυλλος του τόνισε ότι όντως θα ψήφιζε αυτόν, αν κέρδιζε την ατομική ασυλία κι ότι πιστεύει πως ο Ηλίας φοβήθηκε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Έπειτα κινήθηκαν στο ποιος έχει προσφέρει περισσότερα στην ομάδα, ώσπου ο Ηλίας δεν άντεξε τις δικαιολογίες του Τριαντάφυλλου κι αποχώρησε έξω φρενών.

Αν κι ο Τριαντάφυλλος είπε ότι δεν συνεννοήθηκε κάτι με τον Σάκη, ο Ηλίας δεν φάνηκε να πιστεύει το σκεπτικό του: «Δεν κάνω διάλογο μαζί του, ρίχνει το επίπεδο στα τάρταρα».

Την Κυριακή ο Αλέξης Παππάς πρότεινε στον James Καφετζή ότι σε περίπτωση που χάσουν οι ομάδες τους, να βγούνε οι δυο τους στον ντάκο.

Απόψε ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί κάτι τέτοιο να συμβεί και να υπάρχουν μόνο δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τον James να ανασκευάζει όσα είπε προχθές. Στην συνέχεια στην συζήτηση μπήκε κι ο Σάκης Κατσούλης ενώ ήρθε και σε αντιπαράθεση με τον Νίκο Μπάρτζη. Μάλιστα ο τελευταίος πρότεινε να βγούνε υποψήφιοι ο ίδιος, ο James Καφετζής, ο Αλέξης Παππάς κι ο Σάκης Κατσούλης, κάτι που προκάλεσε την αντιδράσεις.

Στο τέλος ο Σάκης Κατσούλης αποδέχθηκε την πρόκληση αλλά τελικά πήρε την ατομική ασυλία οπότε εκ των πραγμάτων η πρόταση που έφερε τόση αναστάτωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.  

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.