Ο «Ήλιος» θα… λάμψει για άλλο ένα βράδυ μέσα από την συχνότητα του Ant1 και ένας ακόμα χαρακτήρας θα κάνει την εμφάνισή του.

Ο λόγος για τον Πέτρο Λαγούτη ο οποίος θα ενσαρκώσει τον παράνομο Νικήτα και προκαλέσει αναταράξεις στον «Ήλιο».

Ποιος είναι όμως ο Νικήτας Σαρρής ο οποίος θα κάνει την εμφάνιση του στον «Ήλιο»;

Ο Νικήτας ζει στην παρανομία. Μπαινοβγαίνει στις φυλακές για κλοπές και έχει καταφέρει να αποδράσει δυο φορές. Η έμφυτη καλοσύνη που έχει στο βλέμμα του, αλλά και όλη του η συμπεριφορά τον κάνει συμπαθή στα μάτια του κόσμου, αλλά και της Λήδας, η οποία αναγκάζεται να τον περιθάλψει μετά από μια απόπειρά του να διαφύγει από την αστυνομία.

Ο Νικήτας είναι ένας άνθρωπος με κώδικα τιμής και ηθική. Κρύβει πίσω από μια ζωή φυγά όνειρα που ο καθένας θα είχε. Αντίπαλός του θα είναι ο Δημήτρης, αλλά και ο Μάνος που δένει την τύχη του μαζί του από τη φυλακή. Η ιστορία του αλλάζει διαδρομή, όταν τα όνειρά του για το μέλλον αρχίζουν να συμπεριλαμβάνουν και τη Λήδα.

Τι θα δούμε απόψε στον «Ήλιο»;

Η Ιωάννα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας στο πλευρό της την Αλίκη. Ο Μενέλαος βάζει να σκοτώσουν τον Δήμο στη φυλακή. Ο Δημήτρης συναντά την υπηρέτρια του Μενέλαου και αποκτά ένα σημαντικό στοιχείο για το κατηγορητήριό του. Ο Φίλιππος συναντά για τελευταία φορά τη Διώνη, η οποία ετοιμάζεται να φύγει για πάντα από την Καβάλα.

Ο Χρήστος αποφασίζει να ακολουθήσει τις εντολές της Δάφνης, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνη οργανώνει κρυφά να βγει απ’ την φυλακή. Ο Δημήτρης, χάρη στη βοήθεια της Λήδας και της Νέλλης, θα ανακαλύψει μια συγκλονιστική αλήθεια. Τα πάντα θα ανατραπούν αιφνιδιαστικά επηρεάζοντας τις ζωές όλων.