Τα τελευταία λόγια του Γιώργου Κοψιδά, πριν αποχωρήσει από το Survivor σχολίασε η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» το πρωί της Δευτέρας.

«Μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν μια ηρεμία και δεν είναι των εντάσεων και της φασαρίας. Διαφώνησα με τον τρόπο που επέλεξε να αποχαιρετίσει, λέγοντας ότι ο κόσμος προτιμά την υποκρισία και την ίντριγκα. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει ένα κριτήριο. Δεν θα διάλεγα να ξεσπάσω τα νεύρα μου στο κοινό», ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για τη φιλία που διατηρεί με τον ηθοποιό Αλέξη Παππά ο οποίος διαγωνίζονται στους σκληρούς στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

«Με τον Αλέξη είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Δεν είναι ακριβώς αυτός ο χαρακτήρας του – αυτός που ξέρω εγώ- αυτός που είναι εκεί. Αλλά πολλές φορές όταν οι άνθρωποι πεινούν βγάζουν έναν άλλον χαρακτήρα» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Αυθόρμητο και παρορμητικό χαρακτήρισε η παρουσιάστρια τον Τριαντάφυλλο. «Είναι ένα παιδί αυθόρμητο και παρορμητικό και όλοι οι άνθρωποι που είναι αυθόρμητοι έχουν τις εντάσεις τους» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.
Μιλώντας για το τηλεοπτικό της μέλλον, η παρουσιάστρια εξήγησε πως το συμβόλαιο της είναι ενεργό από την περσινή χρονιά και πως θα παραμείνει και του χρόνου στον Alpha.

«Καλώς εχόντων των πραγμάτων δεν θα αλλάξει κάτι» τόνισε η Ναταλία Γερμανού, ενώ σε ερώτηση αν θα παρουσιάσει και άλλη εκπομπή απάντησε με χιούμορ: «Σας φαίνομαι άνθρωπος που έχει το κουράγιο να κάνει τόσα πολλά πράγματα πλέον; Ένα και καλό».