Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα κρίθηκε. Οι επόμενοι δύο μάγειρες που θα κονταροχτυπηθούν στο MasterChef με την Λία Μακροστεργίου, είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι κι ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Οι δύο τελευταίοι δέχθηκαν αρκετά επικριτικά σχόλια για την τακτική τους στον διαγωνισμό και μάλιστα κάποια στιγμή από τον εξώστη και την μπλε ομάδα ακούστηκε: «Να μαγειρεύουν ψηφοφορίες ξέρουν, στην κουζίνα δεν ξέρουν.» Η Μαρίνα, νιώθοντας αρκετά στενοχωρημένη για το αρνητικό κλίμα που επικρατεί εναντίον της, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα: «Άλλαξαν τις ψήφους τους αλλά δεν ξέρουν με ποιον τα έβαλαν. Ποιος πιστεύουν ότι θα γυρίσει στο σπίτι από τους τρεις; Δεν μπορεί να μπει κανείς στην θέση μου και να καταλάβει πόσο δύσκολο ήταν όταν έφυγα από το σπίτι μου. Η μικρή μου ήταν 7 μηνών. Θα γυρίσω και θα περπατά και θα μιλά. Όλοι δημιουργούν μία ίντριγκα, μία στρατηγική κι εγώ είμαι έξω από αυτά. Δεν με απασχολούν.»

Παρά τον δυναμικό της χαρακτήρα, δεν άντεξε η Μαρίνα τόσες κατηγορίες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.