Τα γυρίσματα της τηλεοπτικής μεταφοράς του «Lord of the Rings» συναντάνε νέο εμπόδιο στο δρόμο τους.

Μετά τη διακοπή των γυρισμάτων πριν ένα χρόνο λόγω κορονοϊού, η Amazon Prime Video αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον ηθοποιό της σειράς, Tom Budge (Judy & Punch), του οποίου ο ρόλος δεν είχε γίνει γνωστός.

Την είδηση της αποχώρησης του έκανε γνωστή ο ίδιος ο Budge με ένα μήνυμα του στο Instagram.

Σ’ αυτό ανέφερε πως «η Amazon αποφάσισε να πάρει διαφορετική κατεύθυνση με τον χαρακτήρα που υποδυόμουν, αφότου είδε τα πρώτα επεισόδιο που γυρίσαμε το περασμένο έτος», ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους υπόλοιπους ηθοποιούς, το επιτελείο και την καλλιτεχνική ομάδα πίσω από τη σειρά. Το τραγούδι με το οποίο συνόδευσε τη δημοσίευση του δεν είναι τυχαίο, καθώς είναι το «Ring of Fire» του Johnny Cash.

Η ιστοσελίδα TheOneRing αναφέρει, σύμφωνα με το lordoftheseries.gr πως τα γυρίσματα των δύο πρώτων επεισοδίων-πιλότων έχουν ολοκληρωθεί και με βάση το τρέχον υλικό που υπάρχει, υπάρχουν σκέψεις για μερικούς χαρακτήρες, ηθοποιούς και σκηνές ώστε να ξαναγραφτούν ή να διαγραφούν απ’ το σενάριο. Μάλιστα, η ιστοσελίδα τονίζει πως δύσκολο θα αποφευχθούν τα reshoots και πως οι πιθανότητες πλέον να δούμε τη σειρά μέσα στο 2021 είναι απειροελάχιστες.