Με το συμβούλιο του νησιού ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/02) το επεισόδιο του Survivor, έπειτα από τη νίκη που σημείωσε η μπλε ομάδα. Έτσι, η κόκκινη κλήθηκε να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Στην ψηφοφορία δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί η Καρολίνα Καλύβα, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία.

Η διαδικασία ήταν ιδιαίτερη. Γενικά τα νεύρα ήταν τεταμένα και η ένταση δεν έλειψε μεταξύ των παικτών.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γιώργος Λιανός, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους των συμπαικτών της συγκέντρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη. Ωστόσο, τη δημοσιογράφο δεν φάνηκε να πτοεί τόσο πολύ το γεγονός πως για ακόμη μια φορά βρέθηκε σε αυτήν τη θέση.

«Είμαι τόσο στεναχωρημένη με αυτά που έχουν συμβεί, που είναι το τελευταίο που με απασχολεί ότι είμαι υποψήφια προς αποχώρηση», σημείωσε χαρακτηριστικά, με δάκρυα στα μάτια, η Ανθή. Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος αναφοράς στον πατέρα μου, από τη στιγμή που ποτέ δεν έχω μιλήσει σε κανέναν».

Πλέον, μένει να φανεί ποιους θα κληθεί να ανταγωνιστεί για την παραμονή της στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, σε μια διαδικασία που ήδη γνωρίζει.