Αφιέρωμα στη Disco είχε στην εκπομπή του περασμένου Σαββάτου, «Στην υγειά μας» ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ωστόσο, φαίνεται πως πίσω από το τηλεοπτικό πάρτι που στήθηκε υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο.

Το πρωί της Τρίτης μίλησαν στο Happy Day ο Κώστας Μπίγαλης, η Μαντώ και ο Δάκης για την άρνησή τους να τραγουδήσουν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, χωρίς να λάβουν έστω μια συμβολική αμοιβή.

«Δεν είναι μόνο για την εκπομπή του Παπαδόπουλου, αλλά και για άλλες εκπομπές. Τους εξηγώ ευγενικά ότι υπάρχει αυτό το θέμα. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να πληρωθώ για να τραγουδήσω σε εκπομπή. Ελπίζω αυτό να γίνει συλλογικά κι ελπίζω οι συνάδελφοι που έχουν υπογράψει αυτό το κείμενο απλά να στηρίξουν την απόφαση του σωματείου και να σεβαστούν την υπογραφή τους», εξήγησε ο Κώστας Μπίγαλης.

Η Μαντώ από την πλευρά της είπε: «Δεν συμφώνησαν να δώσουν αμοιβές. Απαιτούμε αμοιβή για να τραγουδήσουμε, κάτι που πρέπει να είναι αυτονόητο. Και πολύ καλά έκαναν και ο Μπίγαλης και ο Δάκης που αρνήθηκαν να τραγουδήσουν. Έχω πει όχι και σε άλλες εκπομπές, απλά τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι».

«Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν πληρώνει τους τραγουδιστές. Με χαρά να κάνουμε μια συνέντευξη, με χαρά να έρθω στο Happy Day να πω 2 τραγούδια… Αλλά είναι αλλιώς να πάω σε μια εκπομπή 9 ώρες, πρόβες και τραγούδια και ξανά και ξανά και να μην πληρωθούμε. Αυτό είναι φοβερά μεγάλη αδικία. Πληρώνονται οι τεχνικοί, οι μουσικοί, οι ηχολήπτες, εμείς γιατί να μην πληρωθούμε;», είπε ο Δάκης από τη δική του πλευρά.

Δείτε όσα δήλωσαν οι τρεις καλλιτέχνες στην κάμερα του Happy Day:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.