Στο πλατό της εκπομπής «Love it» του ΣΚΑΪ βρέθηκε η Αγγελική Λάμπρη μετά την έξοδο της από το «Survivor».

Η ηθοποιός σημείωσε πως έχει δει το πρώτο επεισόδιο του reality και έμεινε… παγωτό ενώ χαρακτήρισε τον Πάνο Καλλίδη «μουχρίτσα».

Μεταξύ άλλων, η Αγγελική Λάμπρη σημείωσε: «Δεν θέλω να δω επεισόδια του Survivor γιατί είναι άλλο το είσαι μέσα και άλλο το τι επιλέγουν να φανεί. Είδα το πρώτο επεισόδιο και έμεινα παγωτό. Είδα ανθρώπους που περνάγαμε καλά, να τσακώνονται μόνο. Δεν είδα πλάκα, δεν είδα τίποτα.

Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν ήταν έτσι όταν ήμασταν μαζί. Ο Περικλής είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος, υπέρ της ομάδας. Προφανώς τον έχουν ενοχλήσει κάποια πράγματα και έχει φτάσει στα όριά του.

Τις δύο εβδομάδες που ήμουν, αυτό το κλίμα δεν υπήρχε. Είχαμε μια υπόνοια ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό στους Μαχητές, αλλά σε εμάς δεν υπήρχε.

Και ο Πάνος Καλίδης μουχρίτσα, θα του το πω όταν βγει. Δεν είναι ωραίο όταν πεινάνε όλοι να μοιράζεις το φαγητό με κάποιον άλλον μόνο, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ.

Δεν θα ξεχάσω που έψαχνα στα σκουπίδια τα αποφάγια του συνεργείου. Δεν υπάρχει το συναίσθημα αυτό. Έλεγα δεν θα το ζήσω ποτέ στη ζωή μου».