Για την καριέρα του, τη μουσική και τα τραγούδια του αλλά και τη συνεργασία του με τον Μιχάλη Κουινέλη, ως βοηθός του στο «The Voice» μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης στο Down Town Κύπρου.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή τη συμμετοχή του στο μουσικό παιχνίδι του ΑΝΤ1, ερωτήθηκε για το αν θα συμμετείχε ποτέ σε ένα τέτοιο ως κριτής και είπε: «Όχι, ποτέ. Πήγα και βοήθησα τον Μιχάλη, γιατί τον εκτιμώ πολύ και η δουλειά μου ήταν πολύ ξεκάθαρη. Έκανα τα ντουέτα των παιδιών. Πήγα μόνο γι’ αυτό και το έκανα με χαρά. Αυτό δεν έχει να κάνει με την κριτική. Δεν γουστάρω να κρίνω τους ανθρώπους, ούτε τα όνειρα κάποιων παιδιών. Δεν θα ήμουν καλός…», είπε.

Αναφέρθηκε όμως και στα πρώτα βήματα της καριέρας του, όταν συμμετείχε στο «Dream Show», και με αφορμή αυτή τη συμμετοχή, ανέφερε: «Εκτέθηκα σε κάποια Μέσα, μπήκα σε ένα show που δεν θεωρώ ότι με ωφέλησε κάπου, ίσα-ίσα… Δοκίμασα πράγματα που αποδείχτηκαν “μούφα” και, στην πορεία, σε εκπομπές που δεν μου άρεσε η εμφάνισή μου. Δεν πειράζει, μου αρέσει να δοκιμάζω, για να καταλαβαίνω και να έχω άποψη. Μου αρέσει να παίζω με τη φωτιά», συμπλήρωσε.