«Δεν κάνω τίποτα αυτό το διάστημα, καραντίνα με τους φίλους μου» ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega ο Θανάσης Πασσάς.

«Δεν ήταν ποτέ το ύφος μου να κάθομαι απέναντι από μια κάμερα και να λέω και να αναλύω θέματα τις επικαιρότητας. Σκέφτομαι να επιστρέψω στα γκάλοπ» τόνισε ο παρουσιαστής.

Ο Θανάσης Πασσάς θυμήθηκε και ένα περιστατικό από την εποχή που βρισκόταν στου δρόμους και έκανε γκάλοπ. «Παλιά με είχαν φτύσει στο δρόμο γιατί με πέρασαν για δημοσιογράφο» είπε γελώντας.

Για τη φιλία του με την Instagrammer και παίκτρια του «Survivor», Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου είπε: «Εγώ ανακάλυψα την Έλενα Κρεμλίδου σε ένα γκάλοπ στο δρόμο. Στο Survivor έχει παρασυρθεί, είναι πιο χαμηλών τόνων στη ζωή της. Εφόσον υπάρχει στην εφορία παραγωγός εικόνων καλά κάνει η Έλενα και δηλώνει instagrammer».

Μεταξύ άλλων, είπε: «Ο κόσμος είναι εμμονικός και δεν κοιτάει τη καμπούρα του. Στον τελικό του Survivor θα φτάσει η Σοφία, αν δεν πιαστούν στα χέρια οι παίκτες. Η δήλωση του Κρις Σταμούλη ότι πλάθει γυναίκες ήταν σαπίλα».