Ένα εντυπωσιακό set ετοιμάζει η παραγωγή της νέας σειράς του Star Wars σύμπαντος για τον Obi-Wan Kenobi, όπως μεταφέρει το δημοσίευμα της The Sun.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, έχει δημιουργηθεί μια Star Wars πόλη σε ένα χωριό, το Little Marlow, λίγο έξω από το Μπάκινγκχαμ της Αγγλίας.

Βέβαια, η δημιουργία αυτού του τεράστιου set έχει προκαλέσει δεκάδες παράπονα στην περιοχή, για λόγους κίνησης στους δρόμους και παρενόχλησης της άγριας ζωής.

Μια πηγή μάλιστα, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr είπε στην εφημερίδα: Πρόκειται για μια τεράστια παραγωγή ενός πολύ επικερδούς franchise, αλλά προφανώς δεν είναι όλοι οι ντόπιοι ευχαριστημένοι βλέποντας την Disney να έρχεται στα μέρη τους. (Η μετακίνηση αυτή) ίσως προσφέρει ορισμένες δουλειές, αλλά είναι μία υπαίθρια περιοχή, που πάντα ήταν ήρεμη και γαλήνια. Η σκέψη πως θα την μετατρέψουμε σε μία γαλαξιακή πολεμική ζώνη για μια τηλεοπτική σειρά είναι τρομαχτική. Το set είναι τεράστιο, με μεγάλα χτίσματα δίπλα σε μεγάλης αντοχής μηχανήματα, πράγματα που δεν συμβαδίζουν με τα vibes εξοχής εδώ και ο κόσμος αντιδράσει σε αυτό.

Να θυμίσουμε πως τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο.