«Μπαίνουν καινούργια πρόσωπα και αύριο έχω πολύ μεγάλη χαρά γιατί έχουμε μια πολύ καλή σκηνή με τον Νίκο Ψαρρά, τον οποίο αγαπώ και εκτιμώ πολύ» ανέφερε ο ηθοποιός Περικλής Λιανός αναφερόμενος στην σειρά όπου συμμετέχει «Καφέ της Χαράς».

Ο Περικλής Λιανός μιλώντας τον «Θόδωρο» όπου υποδύεται στην σειρά του Ant1 τόνισε πως: «Ο δικός μου ρόλος παρουσιάζει κάποιες εκδοχές περίεργες».

Με απόλυτη ειλικρίνεια, ο Περικλής Λιανός παραδέχθηκε πως όταν άκουσε πως το «Καφέ της Χαράς» θα επιστρέψει ήταν αρνητικότατος.

«Στην αρχή δεν ήμουν απλά δύσπιστος, ήμουν αρνητικότατος για την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς”. Αλλά τώρα είμαι ενθουσιασμένος και τυχερός γιατί εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε δουλειά» είπε ο Περικλής Λιανός.

Στην συνέχεια θυμήθηκε ορισμένες σκηνές που του έχουν μείνει αξέχαστες: «Μια από τις σκηνές που δεν θα ξεχάσω είναι η σκηνή του μεθυσιού με τον Γιώργο Καραμίχο, που έπαιζα με 39 πυρετό. Ήταν και μια σκηνή με τον Χάρη Ρώμα που έτρεμα και δεν μπορούσα να μιλήσω από τον πυρετό. Αλλά βγήκαν εξαιρετικά καλές. Ευτυχώς τα γυρίσματα τώρα δεν έχουν σταματήσει».

Επίσης, ο Περικλής Λιανός ανέφερε πως: «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, αλλά πλέον δεν μπορώ . Μου έχουν πει οι ειδικοί ότι στην ηλικία που είμαι τώρα, στα 57, δεν πρέπει. Η ψυχανάλυση πρέπει να γίνεται μέχρι τα 40 και κάτι, μετά απαγορεύεται. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που βγαίνουν κι έχουν άποψη για τον κορονοϊό και για όλα. Εγώ είμαι υπέρ της επιστήμης. Μην ανεβούμε ξανά στα δέντρα, μη γίνουμε μαϊμούδες. Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που κάνουν ντόρο μόνο και μόνο για να είναι στην επικαιρότητα».