Για άλλη μια φορά, το βράδυ της Παρασκευής, ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε από την παραγωγή να συνδεθεί ζωντανά με το σπίτι του «Big Brother». Οι δέκα συγκάτοικοι, χαιρέτησαν ξανά τον παρουσιαστή ο οποίος ζήτσε από τον Ζακ να βγει στην αυλή καθώς τους περίμενε μια έκπληξη.

Ο Ζακ Ιωαννίδης βγήκε και αντίκρισε δέκα μπαλόνια να επιπλέουν στην πισίνα. Σε κάθε μπαλόνι ήταν αναγραμμένο το όνομα και ενός παίκτη. Τα μπαλόνια μοιράστηκαν στους παίκτες και εν συνεχεία ο Χάρης Βαρθακούρης τους ενημέρωσε πως μέσα στα μπαλόνια κρυβόντουσαν ερωτήσεις για τους κατόχους τους τις οποίες έχουν θέσει οι χρήστες των social media.

Πρώτος έσκασε το μπαλόνι του ο Δημήτρης Πυργίδης. «Πιστεύεις ότι ο Χρήστος Μακρίδης σε επηρρέαζε αρνητικά;» ήταν η ερώτηση και η απάντηση του παίκτη ήταν αρνητική. Επόμενος ήταν ο Θέμης Κανέλλος. «Είσαι μόνο 18 ετών. Ποιον συγκάτοικο σου θεωρείς πιο ανώριμο από σένα;» ήταν η ερώτηση και η απάντηση του Θέμη ήταν ο Χρήστος Βαρουξής.

Οι χρήστες των social media θέλησαν να μάθουν αν η Ραμόνα Ραμοροσάνου έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στην Άννα Μαρία και την Σοφία να αποχωρήσει τώρα από το σπίτι ποια θα ήταν; Η απάντηση της άμεση. Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Ποιος από τους συγκατοίκους έχει στόχο τις 100.000 και λειτουργεί μόνο με στρατηγική;» ρώτησε οι χρήστες τον Γρηγόρη Τσεκούρα και εκείνος έδωσε το όνομα της Ραμόνα Ραμοροσάνου.

«Τι συνέβη στην σχέση σου με τη Ραμόνα; Από αγκαλιά όλη μέρα ξαφνικά απέναντι» ρώτησαν τον Χρήστο Βαρουξή και εκείνος απάντησε πως: «Το έχω πει, σε ένα αγώνισμα που είχα με τον αδερφό μου θεώρησε ότι δεν την υπολογίζω και απομακρυνθήκαμε».

«Πιστεύεις ότι έχεις αδικήσει κάποιον συγκάτοικο με την συμπεριφορά σου;» ρωτήθηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία απάντησε αρνητικά.

«Ποιος συγκάτοικος σου πιστεύεις ότι σε συμπαθεί λιγότερο;» ρωτήσαν τον Δημήτρη Κεχαγιά και εκείνος απάντησε: «Είμαι ανάμεσα σε δυο. Θα πω ή ο Χρήστος ή η Άννα Μαρία».

Ποια κοπέλα από το σπίτι, αν δεν είχε σχέση, θα μπορούσε να κλέψει την καρδιά του Ζακ Ιωαννίδη; Μετά από λίγη σκέψη, ο παίκτης έδωσε το όνομα της Ραΐσα Κόντη.

Μια ερώτηση που δεν της άρεσε καθόλου δέχθηκε η Ραΐσα Κόντη. «Πιστεύεις πως η σχέση σου και αργότερα η διαμάχη σου με τους δίδυμους επηρέασε τους συγκάτοικους σου;» ρωτήθηκε η νεαρή παίκτρια και αφού εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για την ερώτηση απάντησε αρνητικά.

Τέλος η Σοφία Δανέζη ρωτήθηκε αν: «Υπάρχει κάποιος συγκάτοικος που με την συμπεριφορά του σε έκανε να αλλάξεις τη γνώμη σου γι’αυτόν;». Η απάντηση της τραγουδίστριας ξεκάθαρη. «Άλλαξα γνώμη για τη Ραμόνα που άλλαξε η γνώμη μου προς το χειρότερο» είπε.