Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έστειλαν τα μηνύματα τους στους τηλεθεατές στο live του «Big Brother» το βράδυ της Παρασκευής έστειλαν τα δικά τους μηνύματα τους στους τηλεθεατές και ζήτησαν τη θετική τους ψήφο.

Τον λόγο πήρε πρώτα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία αφού τόνισε ότι: «Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει όταν είμαστε ενωμένοι» είπε: «Ήρθα στο Big Brother συνειδητοποιημένη ότι μπορεί κάποιοι να με παρεξηγήσουν και να σκεφτούν ότι είμαι δικηγόρος και μπήκα εδώ. Μπήκα για να βρω το βήμα. Μ’ αρέσει να βοηθάω. Οποιοσδήποτε άνθρωπος με ακούει να του πω να βοηθάει. Το ότι είμαστε διαφορετικοί δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Μ’αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελάει. Είναι ζόρικα εδώ μέσα. Είναι δύσκολα για όλους. Ο δεύτερος λόγος είναι να στηρίξω την οικογένεια μου».

Στην συνέχεια, η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, Ραμόνα Ραμοροσάνου ανέφερε: «Δεν αφήνω τίποτα να πέφτει κάτω. Δεν ήρθα εδώ για να είμαι γλάστρα. Ο κόσμος το έχει εκτιμήσει αυτό γι’ αυτό είμαι ακόμα εδώ. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Ελπίζω ο κόσμος να ψηφίσει σωστά και δίκαια».

Τέλος, ο αντιδήμαρχος, Χρήστος Μακρίδης ανέφερε: «Κουράστηκα να είμαι στα πλάγια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές κάνει τον κόπο να πάρει τηλέφωνο για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια που φροντίζει τη γυναίκα μου και το παιδί μου αυτές τις μέρες».