Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να ξαφνιάζουν και προκαλούν αίσθηση. Η ιστορία πλέον βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο για όλους τους χαρακτήρες ενώ η δίκη της Ελένης για το θάνατο του Σέργιου έχει ξεκινήσει.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο οποίος υποδύεται τον «Μελέτη» παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Πρωινού» το πρωί της Τετάρτης και αναφέρθηκε στις ανατροπές που έρχονται.

«Ένα δικαστήριο το οποίο θα φέρει πολλές ανατροπές. Με ένα τρόπο γίνονται και τα ξεκαθαρίσματα των χαρακτήρων. Και χαρακτήρες τους οποίους τους θεωρούμε κακούς ή θεωρούμε ότι θα βλάψουν κάποιον, αντίθετα κάνουν κάτι που προκαλεί ευχάριστες ειδήσεις» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Σχολιάζοντας τα συναισθήματα που τρέφει ο «Μελέτης» για την «Πηνελόπη» είπε: «Τέτοια συναισθήματα δεν παγώνουν από τη μια στιγμή στην άλλη και αυτό είναι ίσως που το σκληραίνει ακόμα περισσότερο».

Αναφορικά με την σχέση του «Μελέτη» με τη βιολογική του μητέρα, την «Ανέτ» είπε: «Χρειάζεται χρόνος για τον Μελέτη να καταλάβει την Ανέτ και χρόνος στην Ανέτ για να μπορέσει να δει πώς μπορεί να τον προσεγγίσει».