Ανυπομονεί να αρχίσει τα γυρίσματα για το νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA η Σμαράγδα Καρύδη. Το παιχνίδι το οποίο θα παρουσιάζει η γνωστή ηθοποιός είναι βασισμένο στο φορμάτ του Hollywood Game Night.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, μιλώντας πρόσφατα για την απόφαση της να δοκιμαστεί σε κάτι καινούριο, δήλωσε πως μαζί πρωτοείδαν το φορμάτ και είναι σίγουρος πως η Σμαράγδα θα το κάνει καλύτερα από την Αμερικανίδα παρουσιάστρια. Επιπλέον, χαρακτήρισε την ηθοποιό «τέλεια σε όλα».

«Με χαρακτήρισε τέλεια σε όλα; Καλά έκανε. Έχει δίκιο» τόνισε στο People. «Όσο για την Αμερικανίδα παρουσιάστρια, μάλλον με αγαπάει περισσότερο από εκείνη. Κοίταξε, εύκολα θα σου έλεγα κι εγώ πως ο Θοδωρής είναι τέλειος σε όλα. Είναι ταλαντούχος, γενναιόδωρος, έχει χιλιάδες χαρίσματα, τα οποία δεν μπορείς να μην του τα αναγνωρίσεις».

Η Σμαράγδα Καρύδη πάντως ερωτήθηκε για το αν έχει κάποιο αρνητικό ο Θοδωρής Αθερίδης και είπε: «Πολλές φορές είναι αγύριστο κεφάλι. Είναι το πείσμα του ταύρου. Έχω βρει, όμως, ένα μηχανισμό και γι’ αυτό. Τον αφήνω να του περάσει και ό,τι θέλω να του πω θα το πω όταν είναι πιο ήρεμος. Σκέφτομαι “άσε, δεν είναι κατάλληλη ώρα τώρα”».