Αν και δεν ήθελε να μπει στο σπίτι του Greece’s Next Top Model, οι φίλοι της την πίεσαν και τελικά δήλωσε συμμετοχή. Η Μαρίνα Γρηγορίου συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τον περσινό κύκλο του GNTM και το πρωί της Τετάρτης μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για την εμπειρία της στο παιχνίδι και αποκάλυψε και ένα περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες.

«Από την ΕΡΤ3 που δούλευα σαν δημοσιογράφος πήγα στο GNTM, αν και ήμουν τελείως αρνητική. Οι φίλοι μου με πίεσαν και με έπεισαν τελικά να πάω. Δεν περίμενα ότι θα περάσω και εφόσον μπήκα στο παιχνίδι έλεγα ότι θα φύγω. Ήθελα να φτάσω πιο μακριά, αλλά δεν ήταν κάτι που κυνηγούσα κι έλεγα ότι θα κάνω τα πάντα και θα αλλάξω εγώ σαν άνθρωπος. Δεν ταίριαζα με το παιχνίδι κι έλεγα όταν είναι να φύγω, θα φύγω, όσο αντέξω» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Γρηγορίου.

Στη συνέχεια αποκάλυψε έναν καβγά που δεν έδειξαν οι τηλεοπτικές κάμερες: «Η Ασημίνα σε εμάς έδειχνε πολύ γλυκιά και προστατευτική και ότι δεν είχε κάποια σχέση με τις FF, αλλά όταν είδα τις δηλώσεις της τρελάθηκα. Είχε στρατηγική και ήταν στοχευμένη στο τι ήθελε. Η στιγμή που δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που γινόταν ήταν όταν μια μέρα η Σουζάνα είχε αντιδράσει πολύ άσχημα, είχε προσβάλει πολύ άσχημα την Κέισι. Και της όρμηξε. Και λέω αποκλείεται, γιατί γίνεται αυτό; Ήταν άσχημο, ήταν πολύ κακό», είπε η Μαρίνα Γρηγορίου.