Σε μία από τις ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις, ο Αντώνης Σρόιτερ το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα». Και μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοϊού.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο ιός τον στριφογύρισε, μιας και στον περίγυρό του υπήρξαν κρούσματα, ενώ ο ίδιος έκανε και τις απαραίτητες εξετάσεις, χωρίς ευτυχώς να βρεθεί θετικός στον covid-19.

Για τον κορονοϊό και την όλη κατάσταση, είπε: «Όλο αυτό διπλασίασε ή τριπλασίασε τη δουλειά μας, αλλά όταν έχεις τόσο σημαντικά θέματα και μια πανδημία που εύχομαι να μην ξανά αντιμετωπίσουμε στη διάρκεια της ζωής μας, πραγματικά καταλαβαίνεις ότι ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι να είναι εκεί. Να είναι εκεί, να το ζήσει, να προσπαθήσει να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ενημέρωση στον κόσμο και να ελπίζουμε όπως όλοι για κάτι καλύτερο».

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα, όμως, αυτές τις πρωτόγνωρες σκηνές για όλους μας, αν έλεγα πριν από ένα χρόνο ότι θα μας κλείσουν σπίτι, θα είναι η αστυνομία να κυνηγάει όποιον κυκλοφορεί στους δρόμους, θα κλείσουν οι εκκλησίες, δεν θα υπάρχει τίποτα στο κομμάτι της διασκέδασης και θα στέλνουμε μήνυμα, θα μου έλεγες ότι αυτό είναι ταινία! Αυτή την ταινία την ζούμε, λοιπόν, ας ελπίσουμε ότι αυτή η ταινία θα έχει καλό τέλος».

Για τη δική του περίπτωση με τον κορονοϊό, είπε: «Εμένα με στριφογύρισε ο ιός. Ένα από τα πρώτα κρούσματα ήταν στο γυμναστήριο που πήγαινα. Έκλεισε το γυμναστήριο. Πήγαν όλοι να εξεταστούν, πήγα και εγώ. Μετά είχαμε ένα-δύο κρούσματα στον ευρύτερο κοινωνικό μας περίγυρο. Μετά κρούσματα στον δημοσιογραφικό περίγυρο. Πέρασε ξυστά, δεν ακούμπησε και ελπίζω να μην ακουμπήσει».