Χωρίς καμία αμφιβολία είναι από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν, όχι μόνο στο MasterChef 4, αλλά γενικότερα σε ριάλιτι, στην ελληνική τηλεόραση. Ο λόγος για την Κατερίνα Λένη, το πρόσωπο που συγκέντρωσε το περισσότερο ενδιαφέρον στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που η αποχώρησή της, προκάλεσε κι έναν χαμό στο Twitter.

Η κομμώτρια του MasterChef το πρωί της Τετάρτης βγήκε μέσω Skype στη «Φωλιά των Κου Κου» και ήταν κόλαφος για πρώην συμπαίκτες της. Μάλιστα, επειδή είχε τόσα πολλά να πει, θα είναι και αύριο καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Star. Ωστόσο, και οι σημερινές της αποκαλύψεις, είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ενδεικτικά:

Για τη βίγκαν Ντέμη και αν πράγματι τρώει σαλάμια και τυριά, είπε: «Η Ντέμη έφαγε ζωϊκά σαλάμια, ήμουν μπροστά. Έχω καλή όραση… Έφτιαχνα δικό μου τοστ και ήρθε πήρε το ψωμί του τοστ, σαλάμι, γαλοπούλα, τυρί ζωικά και τα έβαλε στην τοστιέρα και τα έψησε. Το έφαγε μπροστά μου».

Για το τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ: «Η προηγούμενη μέρα ήταν φορτισμένη από πολλές απόψεις κι εμένα με επηρέασε. Συνέβη κάτι ιδιαίτερο που δεν μπορούμε να το πούμε σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Έγινε ένα πολύ άσχημο παρασκήνιο την προηγούμενη μέρα, όταν είχαμε το τεστ δημιουργικότητας και το mystery box, η μέρα έληξε πολύ άσχημα, συνέβησαν πράγματα που με έκαναν να ντραπώ σαν Κατερίνα».

Για την κόντρα της με τον Γιώργο: «Δεν υπήρξε στιγμή στο παιχνίδι που να υπήρξε κάποιο άλλο συναίσθημα για τον Γιώργο. Δεν τον μισώ, απλά δεν ταιριάζαμε σαν άνθρωποι. Τις ημέρες που είχαμε ρεπό και μείναμε στο σπίτι, μου υπέδειξε την πόρτα του σπιτιού. “Άμα δεν σου αρέσει εδώ μέσα, εκεί είναι η πόρτα να την ανοίξεις και να σηκωθείς να φύγεις”, μου είπε. Κι εκεί του είπα εγώ ότι “ο πρώτος που θα φύγεις θα είσαι εσύ και μετά εγώ” και έτσι έγινε».