«Παρέλαση» καλεσμένων στο «Μες Στην Καλή Χαρά»

Γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές θα εμφανιστούν στις εκπομπές του Σαββατοκύριακου


MEDIA
21:44
05/12/2013
«Παρέλαση» καλεσμένων στο «Μες Στην Καλή Χαρά»
loading

Αρκετούς καλεσμένους θα υποδεχτούν για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο οι παρουσιαστές της εκπομπής «Μες Στην Καλή Χαρά».

Από το πλατό της εκπομπής θα περάσει το Σάββατο η Άση Μπήλιου για να αναλύσει πώς θα εξελιχθεί το 2014 για τα 12 ζώδια, σε οικονομικό, επαγγελματικό και ερωτικό επίπεδο.

Ακόμη, η Σοφία Βογιατζάκη και ο Πατρίκιος Κωστής, πρωταγωνιστές της παράστασης «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη», θα μιλήσουν για το έργο, τη συνεργασία αλλά και τη ζωή τους.

Η Κατερίνα Καραβάτου θα επισκεφτεί το Καλλιμάρμαρο με το Νίκο Μάνεση, όπου ως ακοντιστής του Παναθηναϊκού πριν 40 χρόνια, έμαθε τι σημαίνει «ζωή», ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα επισκεφτεί το κέντρο βρεφών «Μητέρα», όπου φιλοξενούνται εγκαταλελειμμένα παιδιά μέχρι να βρεθεί μία οικογένεια να τα υιοθετήσει. Τέλος, ο Κώστας Καραφώτης θα αναλάβει το μουσικό κομμάτι της εκπομπής, με τις επιτυχίες του.

Την Κυριακή, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ευαγγελία Μουμούρη, που πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα», θα μιλήσουν για σχέσεις ενώ θα αποδείξουν ότι «και οι γυναίκες είναι έτοιμες για όλα».

Επιπλέον, η Αγγελική Νικολούλη, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, θα μιλήσει για όλα, ενώ η Ελένη Πέτα θα αναλάβει να διασκεδάσει τους τηλεθεατές με τα τραγούδια της.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει