Ο Ολυμπιακός τα δίνει «Όλα για την πρόκριση» στους «16» του Champions League κόντρα στην Άντερλεχτ και τα κανάλια Novasports τα δίνουν όλα για την κάλυψη του μεγάλου αγώνα! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά μέσω των Novasports 2 & Novasports 2 HD τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την πρωταθλήτρια Βελγίου, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες μπροστά στο κοινό τους θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες του Champions League.

Τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν την μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν τον αγώνα με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου από το «Γ. Καραϊσκάκης». Θα χρησιμοποιηθούν συνολικά 30 κάμερες, 3 εκ των οποίων θα είναι Super Slow Motion, με τις οποίες θα καλυφθεί ο αγώνας, το pre και το post game και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ενώ συνολικά περισσότερα από 100 άτομα, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί θα απασχοληθούν για τον αγώνα αυτό.

Στην περιγραφή του παιχνιδιού από το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Από τις 20:00 τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, θα μεταφέρουν το κλίμα του αγώνα και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, με το Pre game show σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, στο οποίο θα φιλοξενηθούν εκλεκτοί καλεσμένοι, οι οποίοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το ματς των πρωταθλητών Ελλάδας. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Παπανικολάου από το γήπεδο και ο Γιώργος Λιώρης με τον Αντώνη Καρπετόπουλο από το studio στην Κάντζα, μέσα από την εκπομπή «Champions Live» που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ και θα αναλύσουν τα όσα προηγήθηκαν.

Επίσης, το Novasports.gr, θα καλύψει την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου από το «Γ. Καραϊσκάκης», τις συνεντεύξεις Τύπου του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ και του προπονητή της βελγικής ομάδας, Γιον Φαν ντεν Μπρομ, καθώς και των ποδοσφαιριστών που θα εκπροσωπήσουν τις δύο ομάδες.

Η 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports

Εκτός όμως από το παιχνίδι του Ολυμπιακού, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν και τους υπόλοιπους συναρπαστικούς αγώνες της 6ης αγωνιστικής.
Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, για τον όμιλο των «ερυθρόλευκων» η Μπενφίκα με το μυαλό στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα υποδεχθεί την αδιάφορη Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στην Κωνσταντινούπολη σε ένα ματς «τελικό», η Γαλατασαράι θα υποδεχθεί την Γιουβέντους με τις δύο ομάδες να θέλουν τη πρόκριση, ακολουθώντας την Ρεάλ Μαδρίτης στην επόμενη φάση. Στο Μόναχο η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι με φόντο την πρωτιά στον όμιλο, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την Σαχτάρ, με τους φιλοξενούμενους να «καίγονται» για τη νίκη, η Ρεάλ Σοσιεδάδ την Λεβερκούζεν, η Κοπεγχάγη την Ρεάλ Μαδρίτης και η Βικτόρια Πλζεν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν εξίσου μεγάλους αγώνες. Στο «Βελοντρόμ» η Μαρσέιγ θα υποδεχτεί την Ντόρτμουντ με τους Γερμανούς να θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να προκριθούν στους «16», ενώ στο Μιλάνο η Μίλαν θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ, σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τις δύο ομάδες. Στην Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί την Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά, ενώ στην Γερμανία η Σάλκε θα κοντραριστεί με την Βασιλεία. Τέλος, πλούσιο θέαμα υπόσχονται οι αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο, Αούστρια Βιέννης – Ζενίτ και Τσέλσι – Στεάουα.