Το «Best Friend’s Fear» ήρθε στην τηλεόραση του Ant1 και ο Σάββας Πούμπουρας στήνει φάρσες σε ανυποψίαστους φίλους του οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις, τους φτάνουν στα όρια τους.

Ο παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και απέκλεισε το ενδεχόμενο να γυριστεί δεύτερος κύκλος της εκπομπής.

«Δεν υπάρχει περίπτωση, καμία περίπτωση να γίνει δεύτερος κύκλος και απαντάω ευθέως” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας. “Οι φάρσες έτσι είναι. Γίνονται και μετά πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα. Γιατί τώρα όλοι ξέρουν. Αν γίνει δηλαδή κάτι κάποιο σκηνικό περίεργο αναρωτιούνται που είναι ο Πούμπουρας. Και λέω, “μη σας ζητήσουν τίποτα πορτοφόλια στο δρόμο, τα δώσετε και πείτε έλα Πούμπουρα να τα φέρεις πίσω”! Δεν είμαι εγώ, σίγουρα» ανέφερε με χιούμορ ο παρουσιαστής.

Αναφερόμενος στην φάρσα που «έστησε» στον μισθοφόρο, Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο Σάββας Πούμπουρας είπε: «Έφαγα μερικές κλωτσιές από τον Κώστα τον μισθοφόρο. Εκνευρίστηκε πάρα πολύ ασχέτως εάν δεν το έδειξε εκεί. Έξω μου το είπε και με έσπρωξε αλλά είναι φίλος και τα βρήκαμε κατευθείαν. Είναι φίλος και είναι το σοκ».