Μία αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του MasterChef 4 που θα τον κρατήσει για λίγο μακριά από το ριάλιτι μαγειρικής, ήταν αρκετή για να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση για το τι συμβαίνει με την υγεία του Πάνου Ιωαννίδη. Λόγω του κορονοϊού, αρκετοί αναρωτήθηκαν αν ο γνωστός σεφ είναι ανάμεσα στα κρούσματα, μιας και για προληπτικούς λόγους υποβλήθηκε σε σχετικές εξετάσεις.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» κι εξήγησε τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία του.

«Είμαι αρκετά καλά και έτοιμος. Πήγα για γύρισμα και δεν αισθανόμουν πολύ καλά. Είχα ανεβάσει λίγο πυρετό και η παραγωγή πολύ καλά έκανε και μου είπε να πάω να ξεκουραστώ. Ίσως φοβήθηκαν για κάτι άλλο, οπότε για καθαρά προληπτικούς λόγους έκανα κάποιες περαιτέρω εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά. Η παραγωγή φοβήθηκε γιατί είμαστε πολλά άτομα εκεί και ήταν λογικό να μου ζητήσει να κάνω εξετάσεις για κορονοϊό. Θα λείπω σε δύο επεισόδια. Από αύριο επιστρέφω κανονικά στα γυρίσματα», εξήγησε χαρακτηριστικά.