Πριν καλά-καλά «κλείσει» την πρώτη της εβδομάδα στο My Style Rocks 3, η Δήμητρα Αλεξανδράκη φαίνεται πως έφτασε στα όρια της και πιέστηκε τόσο πολύ ψυχολογικά που ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ.

Την είδηση έδωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος, ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Δήμητρα Αλεξανδράκη τσακώθηκαν άσχημα στο γύρισμα της περασμένης Κυριακής όπου «έγραφαν» το Gala το οποίο θα προβληθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

«Την Κυριακή έγινε το γύρισμα για το gala που θα δούμε την Παρασκευή, με θέμα Red Carpet. Ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε αυστηρά στην Δήμητρα Αλεξανδράκη, την οποία δεν φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα. Έγινε μεγάλη φασαρία και διακόπηκε το γύρισμα. Η Δήμητρα έκλαιγε στην προετοιμασία για το καινούριο επεισόδιο, δεν ήθελε να μείνει στο My Style Rocks. Την έπεισε η παραγωγή, προσπάθησαν να την ηρεμήσουν τα κορίτσια, τα οποία την συμπαθούν πάρα πολύ. Η ίδια είπε ότι “δεν με νοιάζει, δεν το κάνω για τα λεφτά, έχω έξω δουλειές, βγάζω χρήματα”. Έχει πιεστεί πάρα πολύ ψυχολογικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.