Μια στιγμή μεγάλης έντασης διαδραματίστηκε στο πλατό του My Style Rocks 3 με πρωταγωνιστές τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Μαρία Καζαριάν.

Ο κριτής και η παίκτρια ήρθαν σε αντιπαράθεση με αφορμή το concept που επέλεξε να παρουσιάσει η δεύτερη.

Η Μαρία Καζαριάν εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες και τους κριτές με concept «η αδερφή μου είναι καλεσμένη σε brunch και πηγαίνω μαζί της για να φωτογραφηθώ».

Αφού, η Μαρία Καζαριάν είδε τους βαθμούς που της έβαλαν οι συμπαίκτριες της, πήρε τη θέση της μπροστά στους κριτές για να ακούσει και τις δικές τους κριτικές.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, θέλησε να κάνει μερικές διευκρινιστικές ερωτήσεις στην παίκτρια και την ρώτησε τι σημαίνει το brunch. Η Μαρία Καζαριάν ξαφνιάστηκε με την ερώτηση και η απάντηση της ήταν κάπως μπερδεμένη. «Έχεις βάλει το concept αλλά δεν ξέρεις τι είναι… Η αδερφή σου τι φοράει;» συνέχισε ο κριτής.

«Ε, όλο και κάτι θα βάλει, δεν ξέρω. Δεν θα ετοιμαστούμε μαζί. Θα συναντηθούμε εκεί» του απάντησε η παίκτρια και αυτό προκάλεσε εκνευρισμό στον Στέλιο Κουδουνάρη.

«Συνήθως, όταν δυο άτομα πάνε μαζί κάπου και πρόκειται να φωτογραφηθούν κιόλας, μιλάνε και λίγο. Δηλαδή αν η αδερφή σου βάλει ένα κοντό μαύρο δερμάτινο φόρεμα και γόβες, και εσύ έτσι…» της είπε.

«Η αδερφή μου δεν έχει καν κοντό δερμάτινο φόρεμα στην ντουλάπα της» υπερασπίστηκε τον εαυτό της η παίκτρια.

«Εγώ δεν ξέρω τι έχει στην ντουλάπα της, αλλά να σου πω κάτι; Σου κάνω κάποιες ερωτήσεις για να μου απαντήσεις…» συνέχισε ο κριτής.

«Ναι αλλά εγώ ήρθα με το concept το δικό μου, δεν ήρθα με το τι θα βάλει η αδερφή μου. Δεν το σκέφτηκα» απάντησε ξανά η Μαρία Καζαριάν.

Η συζήτηση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και η ένταση δεν άργησε να ξεσπάσει ανάμεσα τους .
«Πρέπει κάπως να τα σκέφτεστε αυτά που λέτε εδώ. Είμαστε στην τηλεόραση, εκτιθέμεθα όλοι. Και εσείς και εμείς. Θέλουμε μέσα από σας ο κόσμος να μάθει πράγματα. Δεν σας έχουμε εδώ, για να σας βλέπουμε και να σας λέμε τι όμορφες που είστε. Θέλουμε οι τηλεθεάτριες που μας βλέπουν από το σπίτι να ακούσουν κάποια πράγματα και να μάθουν πώς μπορούν να πάνε με την αδερφή τους σε ένα brunch. Οπότε… τι θα φοράει η αδερφή σου;» της είπε.

«Κάτι ανάλογο… Σίγουρα δεν θα φοράει καπέλο. Το καπέλο το φοράω εγώ πολύ. Δεν ήρθα να κάνω το concept τι θα φοράει η αδερφή μου, να σας πω την αλήθεια» είπε η Μαρία Καζαριάν.

«Σε ρωτάω γιατί πας για brunch! Τι είναι το branch, δεν ξέρεις. Πας με την αδελφή σου, τι φοράει, δεν ξέρεις! Τι ώρα είναι, δεν ξέρεις! Ποιο μαγαζί είναι, δεν ξέρεις! Τι πας να κάνεις, δεν ξέρεις! Ε τι ξέρεις; Μούγγα στη στρούγγα» ανέφερε σε έντονο ύφος ο κριτής του «My Style Rocks 3».

Η αντίδραση της Μαρίας Καζαριάν ήταν άμεση. «Δεν απαντάω, εντάξει. Με έχετε βάλει στον τοίχο και με πυροβολείτε! Τι να πω; Μου φωνάζετε κατ’ αρχάς! Ηρεμήστε λίγο γιατί μου βγάζετε αρνητική ενέργεια! Δεν είναι ήρεμος ο τρόπος σας. Είναι ένα παιχνίδι και είστε ένας κριτής» του είπε και πρόσθεσε: «Υπάρχει και τρόπος, σας παρακαλώ. Δεν φωνάζουμε, είμαστε στην τηλεόραση νομίζω. Δεν το δέχομαι αυτό. Δεν δέχομαι να μου φωνάζουν» είπε ενοχλημένη η παίκτρια και ο Στέλιος Κουδουνάρης της έδειξε την πόρτα. «Από εκεί είναι η πόρτα» της είπε και η παίκτρια έφυγε από το πλατό.

Λίγη ώρα αργότερα, η Μαρία Καζαριάν, αδελφή της νικήτριας του GNTM 2, Ειρήνης Καζαριάν επέστρεψε στο πλατό. «Γεια σας και πάλι…» είπε με χαμόγελο και άκουσε σιωπηλά όλες τις κριτικές και τα σχόλια τόσο από τον Στέλιο Κουδουνάρη όσο από την Έλενα Χριστοπούλου και τον Λάκη Γαβαλά.