Έναν απίθανο διάλογο με «καρφιά» και υπονοούμενα είχαν το πρωί της Δευτέρας, στο Happy day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δήμος Βερύκιος. Αφορμή στάθηκαν τα νούμερα τηλεθέασης και τα εντυπωσιακά ποσοστά που σημείωσε η εκπομπή την περασμένη Παρασκευή. Μάλιστα, ο Δήμος Βερύκιος ξεκίνησε την κουβέντα ρίχνοντας τα βέλη του στους τηλεκριτικούς, «ανάβοντας» φωτιές.

Στην αρχή με τον γνωστό του τρόπο την «είπε» στην Τίνα Μεσσαροπούλου: «Οι τηλεκριτικοί δεν κάνετε σωστά τη δουλειά σας κι εσύ είσαι μέσα στο κόλπο. Είσαι ιέρεια, μη σε πω διαφορετικά».

Και συνέχισε με το πώς οι τηλεκριτικοί «είδαν» τις επιδόσεις του Happy day στους πίνακες τηλεθέασης.

«Η Παρασκευή ήταν μια πολύ ωραία μέρα για το Happy Day και λόγω τηλεθέασης, γιατί εμείς κρινόμαστε κάθε μέρα. Γράφει “η Σταματίνα, η Σταματίνα…” Δεν είναι η Σταματίνα μόνο. Είναι η Μαίρη Παλιαλέξη… δεν μπορώ να την βγάλω έξω, θα ήμουν άδικος, όσο κι αν έχω την άποψή μου, όσο κι αν έχω τις πίκρες μου. Αλλά η πίκρα και η προσωπική πίκα, δεν πρέπει να είναι σταγόνα πετρελαίου στο βάζο με το μέλι», είπε ο δημοσιογράφος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον διέκοψε λέγοντας: «Συγγνώμη, όταν κάποια στιγμή η στήλη σου έκανε τα 40αρια και έλεγαν “ο Βερύκιος κάνει νούμερα στην Τσιμτσιλή” εγώ παρεξηγιόμουν; Μια ομάδα είμαστε. Εσύ κοιτάς πάντα τα πράγματα όπως θες να τα δεις. Να τα βλέπεις αντικειμενικά. Εγώ πάντα λέω για την ομάδα μου, για τους συνεργάτες μου».

Για να προσθέσει χαμογελώντας ο Δήμος Βερύκιος: «Δεν τα έχω με σένα, με την άλλη τα έχω. Η δουλειά που κάνει η άλλη δεν είναι σωστή».