Σε λίγο καιρό από τώρα το Your Face Sounds Familiar, το show μεταμφιέσεων επιστρέφει και πάλι μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Και μάλιστα με πολλές εκπλήξεις στα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος σε αυτό. Στο Πρωινό ανακοίνωσαν τους 10 παίκτες του YFSF, καθώς και την κριτική επιτροπή, με τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη να κάθεται και πάλι στην καρέκλα του κριτή.

Επίσης, στη θέση της Μιμής Ντενίση, στο νέο κύκλο θα βρίσκεται η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, που «έκλεψε» πέρυσι τις εντυπώσεις θα είναι και πάλι στο show, όπως και ο Δημήτρης Σταρόβας. Η Μαρία Μπεκατώρου, εννοείται πως είναι και πάλι στην παρουσίαση.

Στους παίκτες τώρα που θα συμμετέχουν, οι εκπλήξεις είναι πολλές. Με πρώτη και καλύτερη τη συμμετοχή του Λάμπη Λιβιεράτου. Επίσης, έκπληξη είναι η συμμετοχή της Ευρυδίκης, καθώς και της Μαρίας Ανδρούτσου, ενώ στα YFSF θα έχουμε και άρωμα από… Άγριες Μέλισσες, καθώς ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους φιγουράρει και το όνομα της Δανάης Λουκάκη, η οποία υποδύεται τη σύζυγο του κοινοτάρχη, την Παγώνα.

Δείτε παρακάτω τους παίκτες, όπως ανακοινώθηκαν από το «Πρωινό».

Λάμπης Λιβιεράτος
Ευρυδίκη
Γιώργος Χρανιώτης
Μαρία Ανδρούτσου
Στέφανος Μουαγκιέ
Δανάη Λουκάκη
Ηλίας Μπόγδανος
Τάνια Μπρεάζου
Νικόλας Ραπτάκης
Κατερίνα Κουκουράκη

Όπως ανέφεραν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, το πρώτο γύρισμα του YFSF θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και η προβολή του επεισοδίου θα γίνει την πρώτη Κυριακή του μήνα.