Ένα μοναδικό οδοιπορικό στα Άγρια Καρπάθια, μια αποστολή στο Νότιο Πόλο, μαγικές εικόνες από τον Αμαζόνιο, μυστικές ιστορίες πίσω από τα πιο σημαντικά μνημεία της Αμερικής και επικίνδυνες διαδρομές στον παγωμένο Καναδά, υπόσχονται στους συνδρομητές της Nova τα κανάλια Travel Channel, National Geographic Channel, Animal Planet και History, μέσα από τα συναρπαστικά ντοκιμαντέρ του Σεπτεμβρίου.

Από τις 5/9 και κάθε Πέμπτη στις 20:00, o Charlie Ottley επιστρέφει στη Ρουμανία για να εξερευνήσει τα εκπληκτικά Νότια Καρπάθια. Στα πλαίσια της σειράς «Άγρια Καρπάθια» του Travel Channel, ο Charlie επισκέπτεται το μεγαλύτερο υγροβιότοπο στην Ευρώπη, στο Δούναβη και μαθαίνει πώς αυτό το ζωτικής σημασίας οικοσύστημα απειλείται και τι γίνεται για να διατηρηθεί.

Στη λευκή έρημο των πάγων θα περιπλανηθούν οι τηλεθεατές, την Τετάρτη 11/9 στις 18:00. Στο ντοκιμαντέρ «Αποστολή στο Νότιο Πόλο» του National Geographic Channel, θα παρακολουθήσουν τους Αυστραλούς εξερευνητές Justin Jones και James Castrission στη μοναδική και άκρως επικίνδυνη προσπάθειά τους να διασχίσουν την Ανταρκτική έως το Νότιο Πόλο, αντιμετωπίζοντας τις πιο σκληρές συνθήκες επιβίωσης.

Μαγικές εικόνες αποκαλύπτονται μέσα από τη σειρά ντοκιμαντέρ «Η Άβυσσος του Αμαζονίου», που θα μεταδίδεται από τις 18/9 και κάθε Τετάρτη στις 22:00. Το Animal Planet ξεκινά ένα μοναδικό πρωτοποριακό ταξίδι βαθιά μέσα στην «καρδιά» ενός πανέμορφου αλλά και επικίνδυνου κόσμου, στην άβυσσο του Αμαζονίου, με τα εκπληκτικά κρυμμένα βάθη.

Την Πέμπτη 19 και 26 Σεπτεμβρίου στις 23:00, έμπειροι οδηγοί ταξιδεύουν με τα φορτηγά τους στους παγωμένους δρόμους του Καναδά, αντιμετωπίζοντας ακραίες θερμοκρασίες και φοβερές χιονοθύελλες. Θα τα καταφέρουν να φθάσουν στον προορισμό τους; Η αγαπημένη σειρά «Ice Road Trucker» επιστρέφει στο History με τον έβδομο κύκλο της, σε ακόμα πιο επικίνδυνες διαδρομές.

Από τις 26/9 και κάθε Πέμπτη στις 22:00, το Travel Channel παρουσιάζει τη ξεχωριστή σειρά «HΠΑ: Οι θρύλοι πίσω από τα μνημεία», ανακαλύπτοντας τις ιστορίες που «κρύβονται» πίσω από τα πιο σημαντικά μνημεία της Αμερικής. Αυτά δημιουργήθηκαν για να «θυμίζουν» μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα του πλανήτη, διαβόητα εγκλήματα, σκάνδαλα, καταστροφές και τους μεγαλύτερους θριάμβους όλων των εποχών.

Nova. Ζεις καλύτερα!

Η Άβυσσος του Αμαζονίου

Αποστολή στο Νότιο Πόλο

Άγρια Καρπάθια

Ice Road Truckers



HΠΑ – Οι θρύλοι πίσω από τα μνημεία