Η Lidl Ελλάς ξεδιπλώνει τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων με μια εορταστική διαφημιστική ταινία που μας υπενθυμίζει ότι η ευτυχία μετριέται σε στιγμές και ότι οι μικρές στιγμές είναι αυτές που κάνουν τις γιορτές ξεχωριστές και αληθινές, για μικρούς και μεγάλους.

Σε αυτές τις στιγμές είναι που χτυπάει και η καρδιά της νέα διαφημιστικής ταινίας της εταιρίας με μήνυμα «Μικρές στιγμές για τις γιορτές που θες». Εικόνες από την ξεχωριστή εμπειρία των Χριστουγέννων, ξεπροβάλλουν μέσα από την ευφάνταστη ιστορία ενός κοριτσιού που περιμένει με προσμονή την Πρωτοχρονιά.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται γύρω από την «μαγική» σχέση που ζωντανεύει και αναπτύσσεται μεταξύ του κοριτσιού και μιας συσκευασίας γάλακτος “ΓΑΛΠΟ”. Ο τηλεθεατής βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια του κοριτσιού, που είναι και το μοναδικό το οποίο μπορεί και επικοινωνεί με τον φανταστικό της φίλο, το γάλα “ΓΑΛΠΟ”, στην «παραμυθένια» τρισδιάστατη εκδοχή του.

Στόχος του κοριτσιού είναι να προστατεύσει τον μαγικό της φίλο καθώς αποτελεί σύμμαχό της για την πραγματοποίηση της χριστουγεννιάτικης ευχής της.

Την ταινία υπογράφει η The Newtons Laboratory, την παραγωγή επιμελήθηκε η Filmiki με σκηνοθέτη τον Χρήστο Κανάκη, ενώ τη μουσική συνέθεσε η Mαριέττα Φαφούτη.

Η Lidl Ελλάς δίνει ζωή στις μικρές στιγμές που φτιάχνουν τις γιορτές που θες.