Τα υποψήφια μοντέλα του Greece’s Next Top Model 2 φόρεσαν το καλύτερο τους look προκειμένου να πείσουν τον διεθνώς γνωστό μάγο Alexis να τις επιλέξει ως βοηθούς.

Τα κορίτσια δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τη γνωριμία με τον μάγο Alexis ωστόσο ιδιαίτερο γέλιο προκάλεσε η βιτριολική ατάκα της Μαζαρί Ζενεβιέβ η οποία ήταν ντυμένη σε gothic style.

Ο μάγος τόνισε πως «θα παίξει με το μυαλό  των κορίτσιων» και η Ζενεβιέβ σχολίασε: «όσες έχουν»!

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, η μαγική εμπειρία επρόκειτο να σοκάρει την art director του GNTM 2 και να στείλει την «καρδιά της στο συκώτι» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο  λόγος; Ο μάγος Alexis ζήτησε από τη Ζενεβιέβ να του δώσει το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο τοποθέτησε μέσα σε μια χάρτινη σακούλα. Έβαλε, επίσης, σε άλλες τρεις σακούλες από ένα ψεύτικο τηλέφωνο. Τότε, ζήτησε από την Κέισι και τη Σουζάνα να χτυπήσουν με ένα σφυρί τις σακούλες.

Οι κοπέλες χτύπησαν τρεις σακούλες ενώ έμεινε μία τελευταία, την οποία άνοιξαν για να δουν αν είναι μέσα το κινητό της Ζενεβιέβ.

Η art director δεν μπορούσε να κρύψει το άγχος της και το σοκ της όσο έβλεπε τις κοπέλες να χτυπούν με το σφυρί τις σακούλες.

Το τηλέφωνο, τελικά, ήταν μέσα σε ένα βιβλίο, προκαλώντας ανακούφιση στη Ζεν.