Η νεαρή Άννα πήγε στην audition του Greece’s Next Top Model με τόσο άσχημη ψυχολογία που όταν εμφανίστηκε μπροστά στη Ζενεβιέβ Μαζαρί έβαλε τα κλάματα.

«Δεν ήμουν ανασφαλής. Έγινα λόγω των οικογενειακών μου. Απλά νιώθω ότι δεν μπορώ να βασιστώ σε κάποιον και ένιωθα ότι δεν είχα κάποιον που να πιστεύει σε μένα.» ανέφερε η διαγωνιζόμενη και η Ζενεβιέφ προσπάθησε να της τονώσει το ηθικό. «Είσαι κούκλα. Αλλά δεν είναι και τόσο σημαντικό να είσαι κούκλα. Εγώ βλέπω μέσα σου, το παιχνίδι είναι δύσκολο και θέλει στομάχι. Φαίνεσαι πληγωμένο πλάσμα! Σαν μαμά θα σου έλεγα να κάνεις κάτι να ηρεμήσεις γιατί είναι μια ωραία εμπειρία. Να πας μέσα και να τους κατακτήσεις» της είπε.

Η Άννα εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή και δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα της. «Είμαι ανασφαλής με τον εαυτό μου γιατί παίρνω αποφάσεις μόνη μου και βασίζομαι στον εαυτό μου. Έχω οικογένεια απλά υπάρχουν κάποια προβλήματα και είμαστε σε απόσταση. Μιλάω μόνο με τη μητέρα μου. Με τα αδέλφια μου και τον μπαμπά μου δεν μιλάμε. Μένω σε φίλους και στο αγόρι μου» είπε η Άννα κάνοντας προσπάθεια να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Τότε η Βίκυ Καγιά συγκινημένη από τα λόγια της παίκτριας σηκώθηκε και την πήρε αγκαλιά. Σε αυτή την audition όμως έγινε και κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο Greece’s Next Top Model, οι κριτές δεν ψήφισαν καθώς θεώρησαν πως η νεαρή διαγωνιζόμενη δεν είναι έτοιμη να ακούσει κάποια κριτική.