Την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη έγινε η παρουσίαση του νέου προγράμματος της Nova, για τη σεζόν 2010-11. Η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα ξεκινά δυναμικά τη νέα σεζόν και μία δεύτερη δεκαετία πρωτοπορίας στον τομέα της ψυχαγωγίας και της τεχνολογίας με το σύνθημα «Nova: Τηλεοπτικό Υπερθέαμα».

Κυρίαρχο ήταν το μήνυμα ότι παρά τις δυσκολίες της εποχής και την αμηχανία της αγοράς, ο Όμιλος Forthnet συνεχίζει να επενδύει τόσο σε ποιοτικό πρόγραμμα και υπηρεσίες, όσο και σε νέες τεχνολογίες, προσφέροντας ολοκληρωμένες και οικονομικά προσιτές λύσεις στο Ελληνικό σπίτι.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο αθλητικό πρόγραμμα και στο γεγονός ότι αυτή τη σεζόν η nova έχει εξασφαλίσει το πιο δυνατό πακέτο ποδοσφαίρου της τελευταίας δεκαετίας αφού 11 από τις 30 αγωνιστικές (μαζί και ο αγώνας του Σαββάτου) θα μεταδίδονται αποκλειστικά μέσα από τα 10 αθλητικά κανάλια.

Οι τηλεοπτικές επιλογές που έχει ο συνδρομητής μέσα από το νέο πρόγραμμα είναι:

Τα 10 αθλητικά κανάλια της Nova που θα προβάλλουν τη Superleague, το πιο δυνατό πακέτο του ελληνικού ποδοσφαίρου της τελευταίας δεκαετίας, το Uefa Champions League, Uefa Europa League, Αγγλικό και Γαλλικό πρωτάθλημα, Κύπελλο Ιταλίας, Euroleague Basketball, αλλά και αγώνες από 40 ακόμα διαφορετικά σπορ. Η συνεχής ενημέρωση μέσα από τις 12 εκπομπές με το πλουσιότερο επιτελείο αθλητικών συντακτών και η άρτια τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων που προβάλλονται στα κανάλια Novasports ολοκληρώνει το αθλητικό υπερθέαμα.

Τα κανάλια Novacinema προσφέρουν 1.200 ώρες νέου προγράμματος, 300 μεγάλες πρεμιέρες από όλα τα στούντιο του Χόλυγουντ χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, κλασικές ταινίες, σειρές, ζωντανές αναμεταδόσεις των μεγαλύτερων κινηματογραφικών βραβείων, Oscars, Golden Globes, SAG, Scream και φυσικά τις καλύτερες ελληνικές συμπαραγωγές.

Τα κανάλια της Nova με εξειδίκευση στην ψυχαγωγία, στην ενημέρωση, στην εκπαίδευση, στη μουσική, στις τέχνες και στο lifestyle, προσφέρουν μέσα από δεκάδες συμφωνίες με τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα το πιο πολυποίκιλο διεθνές υπερθέαμα.

Χαρακτηριστικά videos με στιγμιότυπα από τα σημαντικότερα προγράμματα που θα προβληθούν τη νέα σεζόν, υποστήριξαν τις ομιλίες των κ.κ. Πάνου Παπαδόπουλου, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλου του Ομίλου Forthnet, Κατερίνας Κασκανιώτη, Διευθύντριας Ψηφιακής Πλατφόρμας Nova και Γρηγόρη Κατσογιάννη, Διευθυντή Marketing Nova.