Στον ΣΚΑΪ έχουν ήδη ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχής για το νέο τηλεπαιχνίδι. Ο σταθμός του Φαλήρου εξασφάλισε και ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης τους καλοκαιρινούς μήνες, το παιχνίδι «Guess my Age».

Το σόου αναμένεται να βγει στον «αέρα» μέχρι και το τέλος Ιουνίου ενώ ως πιθανότερη ώρα προβολής είναι η ώρα πριν το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ένα ζευγάρι παικτών θα πρέπει να μαντεύει την ακριβή ηλικία αγνώστων σε αυτούς ανθρώπων αφού πρώτα τους κάνουν διάφορες ερωτήσεις που θα τους βοηθήσουν να εντοπίσουν τη σωστή απάντηση.

Η κάθε ερώτηση όμως θα τους… κοστίζει ακριβά και θα αφαιρείται από το ποσό που θα τους έχει δοθεί από την παραγωγή ενώ διεκδικούν το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ωστόσο, μυστήριο επικρατεί με τον παρουσιαστή ή την παρουσιάστρια. Ενώ οι φήμες που διαρρέονται, κάνουν λόγο για αρκετούς ηθοποιούς και τραγουδιστές που πέρασαν τη πόρτα του σταθμού προκειμένου να κάνουν δοκιμαστικό και να συζητήσουν με τους υπεύθυνους της παραγωγής. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κανένα όνομα επίσημα.