Η αλήθεια είναι πως τα τρέιλερ για το Survivor πολλές φορές έχουν πλάνα που λειτουργούν κάπως… παραπλανητικά, δημιουργώντας μία διαφορετική αίσθηση, από αυτό που συμβαίνει πραγματικά. Ωστόσο, το τρέιλερ που παίζεται στην τουρκική τηλεόραση για το αποψινό επεισόδιο του Survivor 3, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για «παρεξηγήσεις».

Το ριάλιτι επιβίωσης μετατρέπεται σε ρινγκ και όπως βλέπουμε στα πλάνα η κατάσταση ανάμεσα σε Χικμέτ και Γιουσούφ βγαίνει εκτός ελέγχου, με τους δύο παίκτες να μην αποκλείεται να πιάνονται ακόμη και στα χέρια. Κι αυτό, διότι σε άλλο πλάνο βλέπουμε τον Χικμέτ να κρατά τη μύτη του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χικμέτ πανηγυρίζει με τον γνωστό του τρόπο μία νίκη επί του Γιουσούφ. Ο τελευταίος γίνεται έξαλλος και περνάει στον αντίπαλό του έναν κρίκο στο λαιμό. Εκείνος του τον επιστρέφει με δύναμη και στα επόμενα πλάνα βλέπουμε τους Μπορά και Οκάι να προσπαθούν να κρατήσουν τον Γιουσούφ να μην ορμήσει στον Χικμέτ.

Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, ενώ όπως καταλαβαίνουμε από το τρέιλερ, ο Ατζούν στο τέλος μοιράζει ποινές στους δύο αρνητικούς πρωταγωνιστές.

Δείτε το τουρκικό τρέιλερ:

Το ελληνικό τρέιλερ

Μπορεί το ελληνικό τρέιλερ να μην έχει τόσα πλάνα από τον παραπάνω τσακωμό, όμως, μάς δείχνει ότι υπάρχει μία μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Ατακάν και τον Μπορά με την Κατερίνα Δαλάκα να παίρνει το μέρος του πρώτου, μιας κι εκτός από συμπαίκτες έχουν έρθει και πολύ κοντά στο παιγνίδι.

Η ένταση μεταφέρεται κατόπιν ανάμεσα στη Δαλάκα και τον Μπορά, με τον δεύτερο να ακούγεται να της λέει: «Μην κλαψουρίζεις Δαλάκα». Αλλά και ο Παναγιώτης θα γίνει έξαλλος όταν θα πάει να τον αγκαλιάσει η Σαμπριγιέ, φωνάζοντάς της «Μη με ακουμπάς».

Με λίγα λόγια το αποψινό επεισόδιο του Survivor 3 αναμένεται το λιγότερο… παθιασμένο!

Δείτε το ελληνικό τρέιλερ: