Από τις 16 Σεπτεμβρίου και καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:15 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα, μια νέα ζώνη αφιερωμένη στην οικονομική επικαιρότητα έρχεται στο Channel Nine.

Η έμπειρη και ειδικευμένη δημοσιογραφική ομάδα, με την ευθύνη του γνωστού δημοσιογράφου Παναγιώτη Μπουσμπουρέλη παρουσιάζει τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Τη διεύθυνση της οικονομικής ζώνης του σταθμού αναλαμβάνει ως Εντεταλμένος Σύμβουλος ο έμπειρος Κωνσταντίνος Δικαιούλιας.

Το δυναμικό του καναλιού ενισχύουν οι καθιερωμένοι δημοσιογράφοι του οικονομικού χώρου: Ανέστης Ντόκας, Γιώργος Δημητρομανωλάκης, Πέτρος Λεωτσάκος, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Στέλιος Μορφίδης, Μαίρη Τζιβελέκα, Παναγιώτης Γκρουμούτης, Σωτήρης Χιωτάκης, Ηλίας Μπέλλος, Νατάσα Σπαντιδάκη, Μενέλαος Τασιόπουλος κ.α.

Ρεπορτάζ και αναλύσεις για θέματα που ενδιαφέρουν το φορολογούμενο, το δανειολήπτη, τον καταθέτη και τον καταναλωτή. Οι επιχειρηματικές εξελίξεις, τα deals και συμβουλές για επιβίωση στη δύσκολη περίοδο που διανύει η οικονομία. Παράλληλα, όλα τα νέα που αφορούν το ελληνικό χρηματιστήριο και τις διεθνείς κεφαλαιαγορές και τις επενδύσεις.

Ο, τι πρέπει να γνωρίζετε για τις διακυμάνσεις του ευρώ, το πετρέλαιο, το χρυσό και τα πολύτιμα μέταλλα. Ειδικά θέματα γύρω από τις επιδοτήσεις, την απασχόληση, την ασφάλιση.