«Συνέχισε! Πάμε! Πάτα το λίγο!». Οι φωνές από τον εξώστη, στη διαδικασία αποχώρησης από το MasterChef δεν φαίνεται να βοηθούσαν και πολύ τον Ζαχίρ, που έδινε τη δική του μαγειρική μάχη για να επιστρέψει στο σπίτι.

Είχε όμως αναθέσει στον Παντελή να τον βοηθά κι ο Παντελής είχε πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο του. «Σταμάτα, μη μιλάς για όλα!» του απαντούσε ο Ζαχίρ, προσπαθώντας να συγκεντρωθεί στο πιάτο του.

«Σίγουρα δεν είναι αυτά που βλέπουν τα παιδιά από τον εξώστη, λογικό είναι να λένε ό,τι να’ ναι καμιά φορά, καμιά φορά ο εξώστης σου κάνει κακό παρά σε βοηθάει» σχολίασε στη συνέχεια ο Ζαχίρ στην κάμερα.

«Ο Παντελής είναι αυθόρμητος, κι αν του πεις να μη μιλάει, ό,τι του έρθει θα στο πει. Αν ξαναβγώ προς αποχώρηση δεν θα είναι ο Παντελής πάνω στον εξώστη» πρόσθεσε, δείχνοντας πως αυτή η συνεργασία μάλλον δεν έχει μέλλον.

«Για το άγχος που τράβηξα, το καλό που του θέλω να γυρίσει σπίτι» σχολίασε από την πλευρά του και ο Παντελής, ξεκαθαρίζοντας επίσης πως αν ο Ζαχίρ συμμετέχει ξανά σε διαδικασία αποχώρησης στο MasterChef 3, ο ίδιος «θα είναι δίπλα του» αλλά δεν θα αναλάβει να τον βοηθάει από τον εξώστη.

«Με τον Ζαχίρ, Παντελή, τι έγινε τελικά;» τον ρώτησε ο Χρήστος όταν είχαν πια επιστρέψει στο σπίτι. «Αλλάξτε θέμα» ήταν η λακωνική αλλά σαφής απάντηση του Παντελή, ενώ ο Πάνος σχολίασε γελώντας «ήταν ερωτικό καβγαδάκι!»

Για την ιστορία, ο Ζαχίρ, χάρη σε ή παρά τη βοήθεια του Παντελή επέστρεψε στο σπίτι, όπως και η Ασημίνα. Το MasterChef 3 αποχαιρέτησε η «Αμαλιάδα» Γιάννα.