Μια διαρροή τον προηγούμενο χρόνο σχετικά με το περιεχόμενο της σειράς Lord of the Rings άφηνε να εννοηθεί πως η παραγωγή που ετοιμάζει το Amazon θα περιστρεφόταν γύρω από έναν νεαρό Aragorn. Ωστόσο, δεν φαίνεται πως κάτι τέτοιο θα συμβεί, βάσει των νέων δεδομένων που έρχονται στο προσκήνιο. Τουλάχιστον, προς το παρόν…

Ο διαδραστικός χάρτης της σειράς μάλλον δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά, σχετικά με το ποιο θα είναι το περιεχόμενο της σειράς που αναμένεται κάπου ανάμεσα στο 2020 και στο 2021. Και αυτό γιατί εμφανίζονται διαφορετικές συνοδευτικές κάθε φορά φράσεις.

Επίσης, «ανέβηκε» και μία σελίδα αφιερωμένη στον χάρτη, με δυνατότητες zooming και downloading. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που ακολούθησε, ο νεαρός Aragorn βγαίνει προ;ς το παρόν εντελώς από την εξίσωση, καθώς η Δεύτερη Εποχή απέχει 3.000 περίπου χρόνια από την Τρίτη Εποχή των βιβλίων και των ταινιών.

Φαίνεται ότι η παραγωγή, που πήρε τα δικαιώματα το 2017, στοχεύει στο να α εστιάσει σε διαφορετικά χρονικά και αφηγηματικά σημεία της Μέσης Γης σε κάθε της σεζόν. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, κάπου στην πορεία να επανέλθει ο ήρωας που αγάπησε τόσο το κοινό, σε νεαρή ηλικία.

Στον χάρτη φαίνεται η νήσος Νούμενορ, το μέρος που κατοίκησαν οι υπεραιωνόβιοι άνθρωποι. Ένα νησί που χωρίζεται από τη Μέση Γη με τη μεγάλη θάλασσα και δόθηκε ως δώρο στους ανθρώπους, επειδή μαζί με τα ξωτικά διέλυσαν τον Μόργκοθ.

Πέρα από τον Sauron, που φαντάζει δεδομένο πως θα κάνει την εμφάνισή του, μία από τις φιγούρες που ενδεχομένως να… παρελάσουν από την οθόνη  είναι και ο Elrond.

Όπως και να έχει, μετά την αποκάλυψη νέων λεπτομερειών σχετικά με τη σειρά του Lord of the Rings, το ενδιαφέρον εκτινάχθηκε και ήδη κάποιοι κάνουν λόγο για ένα νέο Game of Thrones που έρχεται και σίγουρα το Amazon θα ήλπιζε να εξελιχθεί σε τέτοιο.